Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Актуальная дискуссия
DIENAS JAUNUMI К списку тем
Ответы (5101)
Mūsu radošie cilvēki noteikti atradīs sev nišu un nosaukumu.
Japaina 22.09.2015 20:54
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Japaina 29.09.2015 11:28
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Bēres. Nelaiķim no kabatas rēgojas 200 eiro naudaszīme. Pirms vāka uzlikšanas, kapracis nolenj naudu no kabatas izņemt. Tai brīdī nelaiķis sagrābj viņu aiz rokas:
- Uzmanību! Kontrolapbedījums!
Čigāns savu zirgu arī gandrīz pie neēšanas pieradināja, tikai, draņķis zirgs ņēma un nosprāga!
izskatās, kas to pašu cenšas ar biznesu!
Japaina 01.10.2015 09:43
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Jāprasa, ko tie žurnālisti pīpē? Ja cilvēks tik slinks aiziet uz VID, ja neprot EDS, tad pats vainīgs. Un datori tagad ir katram nejēgam.
Japaina 01.10.2015 14:01
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Так этого и добивались, чтобы у бедных побольше отнять и не отдать.
Так они на этом не остановятся...ведь в проекте с 2018 года работодателем вообще не будет применяться необлагаемый минимум, и только подав Годовую Декларацию, работник сможет вернуть переплаченную сумму налога.
Мало того, что мы будем весь год кредитовать гос.казну, так многие работники (физики, лирики) вообще не поймут что к чему...и что это за зверь такой ЭДС и годовая Декларация..
Jāprasa, ko tie žurnālisti pīpē? Ja cilvēks tik slinks aiziet uz VID, ja neprot EDS, tad pats vainīgs. Un datori tagad ir katram nejēgam.
Es gan tā nespriestu.
Visus tomēr nevar mērīt ar savu personīgo mērauklu.
Ir jārēķinās ar reālo situāciju sabiedrībā.
MVVNACFDV
и что это за зверь такой ЭДС и годовая Декларация..
Būs grāmatvežiem papildus darbi
Japaina 01.10.2015 14:16
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Visus tomēr nevar mērīt ar savu personīgo mērauklu.
Tad ir slikti grāmatveži, kas savus darbiniekus neinformē.
Sabiedrība visa ir reģistrējusies visādos traukos, kontaktos,ģīmjos, putnos...tikai savu nodokļu grāmatiņu aizmirst.
Japaina 01.10.2015 14:19
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
А вы себе зубы тоже сами лечите? Или обувь ремонтируете? Еще можно аппендицит самой вырезать. А чё, что там сложного-то...
Nevis slikti grāmatveži, bet ir darbinieki, kam tiek teikts pa 5.reizes ka izdarīsim kopā, bet laikam ir vienalga
А вы себе зубы тоже сами лечите? Или обувь ремонтируете? Еще можно аппендицит самой вырезать. А чё, что там сложного-то...
Ļoti muļķīgs salīdzinājums. Cerams, ka ar apaviem viss kārtībā, lai var aiziet līdz VID.
Japaina 01.10.2015 14:32
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Ļoti muļķīgs salīdzinājums. Cerams, ka ar apaviem viss kārtībā, lai var aiziet līdz VID.
Ну, ну да, Что там в бухгалтерии делать-то. Знай себе бумажки с места на место перекладывай...
Ну, ну да, Что там в бухгалтерии делать-то. Знай себе бумажки с места на место перекладывай..
Par to man grūti spriest, ko Jūs tur pārkrāmējat, kamēr neesmu redzējusi.
Japaina 01.10.2015 14:37
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть