Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Бухгалтерская отчетность, СГД - взаимоотношения, информация, аудит
Finanšu analīze К списку тем
Prometalgroup 14.10.2015 12:14
5 сообщений на сайте
5 сообщений на сайте
Ответы (9)
finanšu analīze, jo ir apgrozījuma pieaugums, bet uzņēmumam trūkst apgrozāmo līdzekļu.
Необходимо изучить структуру оборотных средств и ответ будет очевиден, почему не хватает финансов.
Стандартная проблема- либо долги покупателей большие, либо затоварка на складе.
Еще можно составить косвенный денежный поток. Там будет видно, чем прибыль отличается от денежного потока.
Jā...
Šajā forumā ne tikai kārto grāmatvedību jebkurš, kurš prot uz klaviatūras uzsist 3 maģiskos burtus vgk, bet arī sagatavo maģistrus ekonomikā un finansēs...
Šajā forumā ne tikai kārto grāmatvedību jebkurš, kurš prot uz klaviatūras uzsist 3 maģiskos burtus vgk, bet arī sagatavo maģistrus ekonomikā un finansēs...
sagatavo maģistrus ekonomikā un finansēs
tas taču jau sen zināms, ka mēs rakstām maģistra un bakalaura darbus.
Visforšākais, ko esmu redzējusi maģistra darbā - sava raksta citātus un atbildes uz uzdoto jautājumu burtiski CopyPaste. Tā, ka esmu nopelnījusi jau vairākus maģistra grādus dažādās augstskolās
sagatavo maģistrus ekonomikā un finansēs
tas taču jau sen zināms, ka mēs rakstām maģistra un bakalaura darbus.
Visforšākais, ko esmu redzējusi maģistra darbā - sava raksta citātus un atbildes uz uzdoto jautājumu burtiski CopyPaste. Tā, ka esmu nopelnījusi jau vairākus maģistra grādus dažādās augstskolās
Tad jau Jūs esat VisLatvijas Maģistrs.
Ir taču tik sarežģīti pašam rakstīt diplomdarbu! Bet te- divi klikšķi un diplomdarbs jau biezāks!
Aivareno 15.10.2015 15:54
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
r taču tik sarežģīti pašam rakstīt diplomdarbu!
Не в состоянии написать- обращаются к тем, кто пишет за деньги
Sakiet varbūt kādam ir kāda tabula vai kur palasīt par finanšu analīze, jo ir apgrozījuma pieaugums, bet uzņēmumam trūkst apgrozāmo līdzekļu.
Nu ja pati pie šodien pieejamās informācijas internetā neko nevar piemērotu atrast- nez kā būs ar finanšu analīžu veikšanu. secinājumi jau paši no tabulām ārā neleks . To jāprot ieraudzīt .
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть