Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
MUN
Фирма - микропредприятие оказывает бух,услуги,с 2010 года,В связи с ограничениями деятельности
микропред-ий в отдельных отраслях (в том числе бух,услуги) с нового 2016 года будет просто фирма SIA.
В инспекции ответили- что изменения не распостраняются на микропред-я которые зарегистрированы до 2015,31,12 и можно продолжать работать как микро, собираюсь написать - чтоб был четкий ответ от инспекции,
Ответы (47)
nu te nu tādi gadījumi nebija pieminēti
Ilzes atbilde ir pareizā.
Uzņēmumā nekas nenotiek, tāpēc bankas konta nav.
Ja es varētu, es arī neturētu bankas kontu, jo tām alkatīgajām bankām nespēju vien maksāt - vinmēr ir par maz, un ar katru gadu savu pakalpojumu cenu tikai paaugstina.
Kaut viņi vienreiz aizrijušies!
Man arī viens tāds nīkulis un kādas problēmas? No sava konta pārskaitīju, uzrakstīju iesniegumu, klāt pieliku vadītāja apstiprinātu pilnvaru, ka no privātā konta nomaksāts UIN un miers! Ne uz banku jāiet, ne jānervozē.
Es jau trīs dienas nervozēju.
Sazvanīju Maksājumu daļu, paskaidroja - ja "mērķis" būtu vispirms uzņēmuma reģistrācijas numurs, sistēma pati atpazītu un ieliktu attiecīgajam uzņēmumam. Manā gadījumā reģistrācijas numuru mērķī norādīja pašās beigās.
Inspektore solīja maksājumu pameklēt un ielikt tur, kur tam bija jābūt.
Vēl nav meklējusi, vai nav atradusi. Skatījos - parāds!
Un tikai tāpēc, ka alkatīgajām bankām tādas stulbas sistēmas, un bankās strādā kazas!
P.S. Es no sava konta nevaru atļauties apmaksāt uzņēmumu nodokļus.
Ja tā būtu jādara - bankrac uz līdzenas vietas!
Es nesaprotu par maksājumu uzdevumu nešanu uz banku - nu vai tiešām mūsdienās jauniem un pusjauniem cilvēkiem nav internetbankas???
А при чем тут интернет банк? Туда деньги по воздуху не прилетают- их надо заработать и внести на счет
Наличие интернет-банка не дает повод принимать в отделения работников, которые не в состоянии обработать стандартное платежное поручение на бланке своего же банка.
Или надо вывесить объявление для клиентов, что работники по обслуживанию клиентов, неспособны обрабатывать платежи, а у отделения рекламный характер для всучивания побочных банковских продуктов
Es nesaprotu par maksājumu uzdevumu nešanu uz banku - nu vai tiešām mūsdienās jauniem un pusjauniem cilvēkiem nav internetbankas???
А при чем тут интернет банк? Туда деньги по воздуху не прилетают- их надо заработать и внести на счет
Наличие интернет-банка не дает повод принимать в отделения работников, которые не в состоянии обработать стандартное платежное поручение на бланке своего же банка.
Или надо вывесить объявление для клиентов, что работники по обслуживанию клиентов, неспособны обрабатывать платежи, а у отделения рекламный характер для всучивания побочных банковских продуктов
Piekrītu! Sevišķi pēdējam teikumam. Ar to vien arī pārsvarā nodarbojas tie nozombētie papagaiļi un kazas.
Ļoti precīzi. Tāda sajūta, ka bankas ir aizmirsušas, kāda ir to funkcija. Un tā noteikti nav visādu "bankas produktu" "iesmērēšana" klientiem.
Swedbank vispār lieli "smukulīši".
Nesen paziņa stāstīja, ka banka nobloķējusi Maestro karti, jo kontā nav bijis pietiekamas naudas, lai noņemtu par kartes gada maksu.
Līdz ar to, cilvēks bankomātā nevar papildināt savu kontu.
Dodas uz Swedbank un tur no viņa vēl "noplēš" par konta papildināšanu skaidrā naudā 5 Eur.
Sanāca maksa par karti dubultā.
Alkatīgie rīmas viņi ir! Citus vārdus neatrodu.
Drīz sāksim pāriet uz skaidro naudu vai ieskaita darījumiem
Vispirms jāpanāk, lai VIDā būtu nodokļu iemaksas kase.
Tad visi priecīgi varēsim stāties rindā, pārsist klačas, un tad... skaties, darba diena jau galā.
Vispirms jāpanāk, lai VIDā būtu nodokļu iemaksas kase.
Tad visi priecīgi varēsim stāties rindā, pārsist klačas, un tad... skaties, darba diena jau galā.
Vismaz būs tikšanas vieta, kuru mainīt nedrīkst, un būs mums brīvdiena paklačoties.
Sāks ņemt līdzi kafiju ar bulciņām un pikniks zāļumos pie VIDa
Es bulciņas nedrīkstu.
Nu tad aliņu ar zivīm, galvenais jau to pikniku saorganizēt
Alu es arī nedrīkstu.
Būs jāpaliek pie konjaka, citrona un lašmaizītēm.
Kam ir mangālis - vajag paķert līdzi. Tur pļava liela - saceps šašliku!
Vai foliju arī paķert līdzi?
Tad cepetim ir pavisam cita garša!
Закрыть
Краткое описание нарушения