Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
EDS umer?
Ne daet sdat ni odin otcet ( no veidlapas). Prosit probovat cerez neskolko minut uze casa 4..
Eto tolko u mneja tak?
Ответы (592)
Теперь еще хуже Darbību šobrīd neizdevās izpildīt. Mēģiniet vēlreiz pēc dažām minūtēm.
Похоже всем разослали EDS klientam ir pienācis ziņojums Informācija par OFAC noteiktajām sankcijām no VID.
Lai iepazītos ar ziņojuma saturu, jāpieslēdzas EDS.
вот и не выдержал....
Похоже всем разослали EDS klientam ir pienācis ziņojums Informācija par OFAC noteiktajām sankcijām no VID.
Lai iepazītos ar ziņojuma saturu, jāpieslēdzas EDS.
вот и не выдержал....
Man gan viss strādā, arī Informāciju par OFAC neesmu saņēmis
Man katru darbību izpilda vairakas minūtes, sen nav tā "vilcies". Es arī nospriedu, ka visi metas apskatīt, ko tad viņiem par sankcijām atsūtījuši.
•Lapas saturs ir novecojis. Lūdzu, atjaunojiet lapu un mēģiniet atkārtot darbību vēlreiz.
Šodien tāds paziņojums. Taisu "REFRESH", bet nekas nemainās:(
Kā Jums?
То же самое
типа вчера-накануне массовых отчетов какую-то новую версию запустили Предложили почистить cookies, ни фига не помогает
Работает,как живой -)))
адрес подключения меняли?
Работает,как живой -)))
адрес подключения меняли?
Ничего не меняла.
Man šorīt šāds uzraksts
Informējam, ka sakarā ar neparedzētām tehniskām problēmām nestrādā logošanās EDS sistēmā ar "Latvija.lv", lūdzu, lai pieslēgtos EDS lietot savu "Lietotāja vārdu" un paroli.
Atvainojamies par sagādātajām neērtībā
Notikumi un Jaunumi
Informējam, ka sakarā ar neparedzētām tehniskām problēmām nestrādā logošanās EDS sistēmā ar "Latvija.lv", lūdzu, lai pieslēgtos EDS lietot savu "Lietotāja vārdu" un paroli.
Atvainojamies par sagādātajām neērtībām.
Notikumi un Jaunumi
Atvainojamies par sagādātajām neērtībām.
Таже фигня ... и pieslēgtos EDS lietot savu "Lietotāja vārdu" un paroli тоже НЕ работает
Ar paroli caur Google Chrome pieslēdzās, bet Mozilla arī raksta "Lapas saturs ir novecojis".
Pazvanīju.
Atbilde: Uz doto brīdi ir problēmas.Lūdzam pieslēgties vēlāk.
Prasu : kad?
Atbilde: jā, uz doto brīdi ir problēmas....
BINGO !!! Почистили cookies, перезагрузили комп - все заработало и было принято через секунду !
Я должна уметь чистить куки? У меня ничего не работает...
Un es šodien sapļanoju PVN deklarācijas sākt sniegt..
nu i ko - rīt saslimsti ar gripu un termiņi nokavēti..
Почистили cookies - и как это сделать?
из интернета- :Если вы очистите файлы cookie, то автоматически выйдете из аккаунтов на всех веб-сайтах. Также ваши настройки будут сброшены. - как связь между чисткой этих КУУКОв и входом в ЕДС?
Закрыть
Краткое описание нарушения