Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
EDS umer?
Ne daet sdat ni odin otcet ( no veidlapas). Prosit probovat cerez neskolko minut uze casa 4..
Eto tolko u mneja tak?
Ответы (592)
У кого принята ГД за 2015 и пришло сообщение о приеме?
ГД физлица? Пару часов назад пришло.
У кого принята ГД за 2015 и пришло сообщение о приеме?
ГД физлица? Пару часов назад пришло.
Тоже получил в 18:53, почти сутки провисела- наверное, только сегодня и начали принимать.
А вот 3 месяца считать от какой даты? 1 или 2 марта?
А вот 3 месяца считать от какой даты? 1 или 2 марта?
Думаю, что с 2 марта- со дня приемки и заноса в базу данных. Тоже собираюсь отсчет проконтролировать
Jau pienāca atbildes - deklarācijas pieņemtas. Gaidām naudiņas.
История повторяется.
15 число -дата сдачи отчётов по акцизным товарам- неприёмный день.
EDS-ā arī "Pārskati" nedarbojas.
Man atļāva vienu dokumentu nokopēt un... uzkārās.
Mēģināšu vēlreiz pēc dažām minūtēm.... Un tā visu dienu!
VID jau ir tiktāl savā alkatībā aizrijušies, ka drīz laikam visi stāvēsim garās rindās pie tā melnā monstra Mežaparkā.
Droši vien būs jāieņem rinda kādu nedēļu iepriekš, jābrauc būs turp ar telti un ar šašliku cepamo grilu.
Lai velns parauj to EDS
Man brīnumainā kārtā šoreiz ir paveicies. 1.martā vajadzēja pieņemt vienu darbinieku, ziņas nosūtīju 29.februārī un darbinieks par paspēja "iesniegt" nodokļa grāmatiņu. Ja būtu mēģinājusi 1.martā - būtu dabūjusi sirmus matus. Tas pats šomēnes ar sociālajām - vakar pēdējās iesniedzu EDS bez problēmām, būtu atlikusi uz šodienu - nez kā būtu.
Bet viena vēl palikusi, tikai aiz slinkuma vēl nepamēģināju. Cerams, pēc darba laika beigām sanāks.
Nodokļu vēsturi vispār nevar šodien pasūtīt....
Jau pienāca atbildes - deklarācijas pieņemtas. Gaidām naudiņas.
Я сдала 2 марта, а 8-го поступили деньги.....
Es 2. martā nodevu IIN deklarāciju un naudiņu 09.,03.2016. jau saņēmu, operatīvi.
А я сдала 1 марта, но денег пока нет...
Es 2. martā nodevu IIN deklarāciju un naudiņu 09.,03.2016. jau saņēmu, operatīvi.
Nodevu 1.martā un 11.martā saņēmu.
Bija ļoti negaidīts un patīkams pārsteigums.
Я думаю, что зависит от территориального расположения налоговой службы. В районах, как правило, быстрее получают.
Man ir aizdomas, ka tik ātri naudu saņem tikai gadījumos, ja nav pievienoti čeki - ja visi skaitļi deklarācijā atbilst VID rīcībā esošajiem datiem.
Pirmkārt, ātri saņem tie, kuriem ir tikai pārmaksa, bez čekiem. Novados jau saņēma 3.dienā pēc deklarācijas iesniegšanas. Otrkārt, tie kuriem čeki, arī novados, saņēma pēc 10-20 dienām.
Закрыть
Краткое описание нарушения