Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Разные неклассифицированные вопросы

Atsvaidzināt zināšanas pēc ilgākas bērnkopības. К списку тем

Atsvaidzināt zināšanas pēc ilgākas bērnkopības.
Labdien!
Pēc 6 gadus ilgas mājās sēdēšanas lēnām gatavojos atgriezties darba tirgū. Pirms tam 7 gadus strādāju nelielā firmiņā par vienīgo grāmatvedi. Strādāju ar Excel, programmas nebija. Pirms tam augstskolā nedaudz apguvu vienu programmu, viss protams aizmirsies.
Varbūt kāds var ieteikt, ar ko sākt - kādi kursi, kādas grāmatvedības programmas būtu aktuālākas šobrīd?
Paldies!
Filadelfija
Filadelfija 08.08.2016 19:12
6 сообщений на сайте

Ответы (7)

bērnkopība
Ambera
Ambera 09.08.2016 09:01
21759 сообщений на сайте
Filadelfija
По поводу бух программ особо не заморачивайтесь. Это как научиться водить машину. Если умеешь , то поедешь на любой машине.
В каждой программе есть свои особеннсти. + и -.
как вариант можно закачать программку ZALKTIS . на три месяца дается демоверсия, бесплатно.
Ivl
Ivl 09.08.2016 10:01
1021 сообщение на сайте
Filadelfija! Mana situācija tavai līdzīga. Arī nosēdēju ar mazo mājās 5 gadi. Atgriezties ir pagrūti, īpaši ja nesekoji līdzi likuma izmaiņām. Daudz, kas ir manījies. Pārlasi galvenos likumdošanas aktus izstudē metodiskos materiālus. Programmas var apgūt demo versijās.
Agnese07
Agnese07 09.08.2016 11:18
289 сообщений на сайте
Paldies visiem! Tā jau nav, ka likumdošanai pavisam līdzi nesekoju, ar vienu aci visu laiku jaunumiem līdzi pasekoju, bet nu ikdienas darbs ir ikdienas darbs. Biedē arī tas, ka iepriekšējā pieredzē darījumi bija stipri vienveidīgi, līdz ar to ir lietas, ar ko neesmu saskārusies.
Paldies par ieteikumu par demo versijām!
Filadelfija
Filadelfija 09.08.2016 11:56
6 сообщений на сайте
Es jau ar sekoju bet kad jāsak darīt, tad daudz smalkāk viss jaizpēta, visas nianses jāizzin....... man personīgi pēc prombūtnes tieši UVTN galvas sāpes sagādāja, bet kamēr izveidoju metodiku uzņēmumā, izlasīju visus likumus un metodikas, tikmēr visu sapratu. Es jau arī tiku uzņēmumā kurš tikai nesen atvēries, bet ja tiec strādāt uzņēmumā kurš jau strādā tad ir vieglāk man šķiet, ja vecā grāmatvede/is nav putru savārījis.
Agnese07
Agnese07 09.08.2016 13:56
289 сообщений на сайте
Visi vecie (iepriekšējie) grāmatveži vienmēr visu ir darījuši nepareizi.
Sevišķi, kad "pie šprices" ķeras "speciālistes", kas athriezušās no bērnkopības, no putnkopības, no lopkopības prombūtnes.
Galvenais - vispirms izrevidēt iepriekšējos vismaz 15 gadus, visu pārjautāt šeit forumā, darīt mums visiem zināmu, cik nepareizi un cik aplam visu ir darījusi iepriekšējā (vecā) grāmatvede.
Uzreiz kļūst vieglāk ap sirdi, rodas neizmērāms gandarījums, var brīvdienā aiziet uz kādu branču.
Aivars007
Aivars007 09.08.2016 15:24
26984 сообщения на сайте
http://artbuh.lv/lv/
Andaz
Andaz 12.08.2016 17:43
27892 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.