Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Jauna 2017 VSAOI norma
Labdien.
Vai kāds nav dzirdējis vai lasījis, cik šī norma ir uzskatāma par tiesisko?
Vai nav dzirdēts, ka kāds uzņēmējs (vai asociācija) vai privātpersona (darbinieks, kuru sakarā ar šo normu grib atlaist (likvidējot viņa darba vietu kā zaudējumus nesošu) gatavojās normu apstrīdēt tiesā?
Ответы (305)
я вот думаю, кто подкидывает подобные идеи, анализирует ситуацию на предмет достижения цели? Похоже, что нет.
1000 p. piekrītu.
Vieglāk ir noformēt bezalgas atvaļinājumus...
Lasiet izņēmumus, par "parasto" bezalgas atvaļinājuma laiku arī jāmaksā!
Cleo - bet ja starplaikā šis cilvēks pastrādās 5 dienas citā uzņēmum?
No 2. - 10.datumamuzņēmumā A, no 15. - 28.datumamuzņēmumā B?
Tomēr gatavošu dokumentus patentam.
Значит надо иметь трёх, работающих друг за другом по очереди!
Айвар - идите за патентом!
путиииии
...послеобеденное засыпание.
Aivara ideja ir brīnišķīga, bet tā kā šādi rīkosies pietiekami daudzi, tad gan jau kaut ko izdomās, kā ar to cīnīties.
Ja visos gadījumos tā ir DD un DŅ vienošanās, tad Darba inspekcija neko daudz nevar iesākt.
Protams, ka abpusēja Vienošanās, bez viltības, maldiem un spaidiem...
А мне в налоговой консультации на аналогичный вопрос (работник принят на несколько дней м-ца) ответили,что соц.налог всё равно платится с пресловутых 3/4 МЕСЯЧНОЙ минималки.
А вы послали бы их либо закон, либо методичку почитать!
Называется статья 20.3 прим. Закон о гос. страховании.
Принято в декабре 2015 года, в силе с 1 января 2016 года, но эта норма применяться будет с 1.01.2017 года. Целый год было известно, проснулись - только что (причем - большинство).
Или сами бы почитали упомянутые документы
А мне в налоговой консультации на аналогичный вопрос (работник принят на несколько дней м-ца) ответили,что соц.налог всё равно платится с пресловутых 3/4 МЕСЯЧНОЙ минималки.
Смотря как поставлен вопрос: принят и работает несколько дней в месяце или - принят и уволен через 5 дней.
(11) Šajā pantā noteikto minimālo mēneša obligāto iemaksu objektu piemēro proporcionāli tām pārskata mēneša kalendāra dienām, kurās persona ir darba ņēmējs.
Оно логично.
Tikko saņēmu no ISO grāmatvežu biedrības kādas grāmatvedes-mazās uzņēmējas vēstuli par šo tēmu. Ja interesē, uzrakstiet e-pastu, pārsūtīšu.
Lūdzu, atsūtiet man.
rita_kursite@inbox.lv
Man arī, lūdzu.
aivars007@vgk.lv
lune@vgk.lv
Lūdzu man arī
Abra, labāk ielieciet to vēstuli savos failos, citādi neglābsieties no personīgas sūtīšanas. Kurš tad negrib to zināt.
Abra, PALDIES!
Ieliku failos, ja kādu tas vēl interesē .
Es domāju, ka tā vēl kāda jauna vēstule.
Šo patiešām saņēmu pirms mēneša un izlasīju.
Atvainojos par maldināšanu.
likumi.lv "Par valst socialo..." не нашла такой пантс 20.3 прим
Так догадайтесь посмотреть "nakotnes redakciju"
Норма же не сегодняшняя, а завтрашная!
Так догадайтесь посмотреть "nakotnes redakciju"
Норма же не сегодняшняя, а завтрашная!
Liels paldies par atsaucību !!!!!!!!!!
Закрыть
Краткое описание нарушения