Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
PVN printerim
Nopirkts bezskaidra nauda printers ar kabeli, 143.1pantu (īpašais PVN piemērošanas režīms – "nodokļa apgrieztā maksāšana") čekā nav uzrādīta, no sākumā uzrādīts kabelis 3 EUr, printeris 54 EUr, kopā apmaksai 57 EUR, atsevišķa rinda Likme 1-21% PVN 9.89 Eur, tad man ir priekšnodoklis?
Ответы (37)
Ja negribi atbildēt savu viedokli mūžam neapmierinātā Gravchik, tad neraksti, aizver muti, un neizgāz savu žulti
Ja negribi atbildēt savu viedokli mūžam neapmierinātā Gravchik, tad neraksti, aizver muti, un neizgāz savu žulti
Ну ах...ть
А принтер у нас разве идет по реверсному ПВН? Обычный порядок применения пвн.
А Вы мне рот не затыкайте,здесь свободное общение
Paldies Nak, es jau ar tā saprotu, bet gribēju arī citu grāmatvežu viedokli. Paldies. Tādēļ jau ir šeit forums, kur apspriesties, es tā saprotu.
Linete, te nav vajadzīgs viedoklis, bet jāizlasa normatīvie akti. Ja kāds pateiks nepareizi, ko tad?
PVN 143.1. jau izlasīju un teikumā pieminēts, Bet tev Aivareno , ja negribi nedeldē pirkstus, dabūsi slimību kaspālais kanāls. Suņu riešana nav vajadzīga forumā.
Paldies. Par manām slimībām nesatraucieties. Rupekle, Jūs esat, tas tiesa.
Pats pirmais sāki , dabūji spēlei to pašu monētu atpakaļ. Cilvēks jajautā apspriež, un atbild tas, kurš grib atbildēt, nevis žulti izgāzt, neapmierinātie ar savu dzīves kvalitāti.
Kur Jūs saskatījāt to manu žulti? Vai jautājumā, kuru uzdevu Jums? Tad nu gan....
Spulgacīt! Apmeklējiet sirsniņmājiņu!
Gravchik, ievēro likumu par valsts valodu.
А Вам - на бух.курсы
Ага,а остальные валоду учить.Девы,не разводите срач.
Sausminošas lietas te notiek.
Закрыть
Краткое описание нарушения