Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
P/Z jaunā forma
datos uz iepriekšējā pārskata gada beigās
Peļņa vai zaudējumi pirms uzņēmumu ienākuma nodokļa
tad uzrādīja UIN
tad uzrādīja nekustamā īpašuma nodokli (TAGAD ŠĪ AILE NAV) KUR TAD RAKSTĪT PAR
un tad Pārskata gada peļņa vai zaudējumi
Ответы (39)
P/z formā Anda citi nodokļi vienmēr ir uzrādītS NĪ
Ne vienmēr.
Nu man ir bijis gadus 13. šajā SIA. Un revidentiem arī iebildumu nebija.
Ar NīN skaidrs, bet kur lai liek Mikrouzņēmuma nodokli? Tagad nevar ierakstīt zem UIN jaunu rindu tukšu. Vai arī izdevumos, vai UIn rindā?
Es liktu kur nodoklis, jo tas tak ir nodoklis pēc traktējuma, un galvenais jau lai nodoklis samsāts un pareizi aprēķināts, mans viedoklis.
Nu es loģiski arī tā uzreiz padomāju, bet izlasot vienā citā tēmas diskusijā, ka VID iesaka to likt Pārējās saimnieciskās darbības izmaksās apmulsu. Kā citi liks?
Saskaņā ar jaunajām vēsmām plānoju likt kādā no izmaksu posteņiem, bet par to es domāšu februārī
Ar NīN skaidrs, bet kur lai liek Mikrouzņēmuma nodokli? Tagad nevar ierakstīt zem UIN jaunu rindu tukšu. Vai arī izdevumos, vai UIn rindā?
Я звонила в ВИД. Мне сказали в строку УИН писать.
bet par to es domāšu februārī
Kā Skārleta - par to domāšu rīt, pareizi, vēl ir laiks.
Я звонила в ВИД. Мне сказали в строку УИН писать.
Kāpēc tad nevar sakārtot atskaiti tā lai varētu ierakstīt to, kas tiešām jāieraksta. Atkal nekārtības.
Atkal nekārtības.
Bardaks
Mīļās kolēģes!
Es nesaprotu, kā Jūs nesaprotat!?!
Ja visus dokumentus sakārtos skaidri un saprotami - tā, lai var saprast (kā Jūs vēlaties) - padomājiet pašas, kāds slogs tiks uzlikts valsts budžetam.
Visi ierēdņi, kuri cītīgi, ar putām uz lūpām sevi atražo diendienā, kuri tēlo no sevis pasaules nabas, paliks bez darba un papildinās bezdarbnieku armiju.
Vai tad to Jūs vēlaties!?!
Domāju, ka nē taču.
Jums jābūt pazemīgām, iztapīgām, pacietīgām.
Kad apgūsiet šos murgus, varēsiet ķerties klāt nākamo murgu apgūšanai, jo pa to laiku jau būs izgudroti jauni murgi. Un tā bez apstājas. Tādā valstī dzīvojam.
Kas tad tā par fotomontāžu? Bija vienkārši Profils, tagad Profils.a_vantūrists? Nekaunības kalngals!
Bija vienkārši Profils, tagad Profils.a_vantūrists? Nekaunības kalngals!
Bija arī Grace1
Nevaru saprast, vai viņš manī iemīlējies, ka pie saviem un svešiem citātiem liek klāt manu bildi?
И я присоединяюсь,ерунда какая то использование чужого профиля, мой профиль использует Profils.a.
Cienījamie kolēģi!
Mans padoms - lūdzu, nepievērsiet uzmanību šī indivīda ierakstiem! Nereaģējiet uz tiem nekādā veidā! Mēs viņu neizārstēsim.
Ir zinātniski pierādīts, ka šādi indivīdi tieši "barojas" no tā, ja kāds viņiem pievērš uzmanību.
Neliesim paši, lūdzu, ūdeni uz šīm dzirnavām.
Ir gada pārskatu laiks, ir jākoncentrējas darbam. Ir jāseko līdzi arī šajā forumā, ko katrs kolēģis ir uzzinājis, kādu pieredzi guvis.
To visu sabojā viens indivīds, kurš ķengājas, raksta demagoģiskus apcerējumus un visādi citādi "bojā gaisu" šajā profesionāļu forumā.
Lūdzu, ļoti lūdzu - ieklausieties manā padomā!
Jauku dienu! Un veiksmi un panākumus saspringtajā darba periodā!
Я думаю, что можно сделать проще, чем использовать чей-то профиль.
Например, вот так.
Kas tad tā par fotomontāžu? Или так!
В цитату пишется другой текст. Точно монтаж!
Mans padoms - lūdzu, nepievērsiet uzmanību šī indivīda ierakstiem! Nereaģējiet uz tiem nekādā veidā! Mēs viņu neizārstēsim.
Var jau nepievērst, tikai viņa dēļ te drīz izdzēsīs daudzas tēmas.
Un negribu, ka manu bildi liek pie svešiem citātiem, pietiek ar saviem.
Vienkārši riebīgi, ka forumā saradies troļļu bars, kuru dēļ var tikt izdzēstas tiešām noderīgas tēmas.
Lai tēmas neizdzēstu, nereaģējiet uz tiem ierakstiem.
Paliek cerība, ka ar laiku apniks sarunāties pašam ar sevi.
Закрыть
Краткое описание нарушения