Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Все пропало!
Клиент уезжает, гипс снимают.
Пропала тема полностью, это нормально?
Ответы (29)
Atbalstu administrācijas rīcību.
Apsaukāt pārējos foruma lietotājus par mūdžiem, troļļiem, vecām kraņām, mekšķerētājām un vēl visādiem pretīgiem vārdiem - vai Jūsuprāt tas ir normāli?
Apsaukāt ... - vai Jūsuprāt tas ir normāli?
Protams, ka nē! Bet visu tēmu dzēst ir pārmērīgi. Tur bija taču arī noderīgas lietas. Mož portālam jāpadomā par atsevišķu ziņojumu maskēšanu.
Rakstiet savus ieteikumus administrācijai. Zemāk ir kontakti.
Par to, ka pazuda Jūsu komentāri, es personīgi nemaz neraudu. Manā darbā tie nebija izmantojami, jo saturēja tikai Jūsu dzīves stāstu (kurš, manuprāt, te nevienu neinteresē), kā arī demagoģiju diezgan lielās devās.
Ja Jums nav ar ko parunāt, lai draugi uzdāvina sunīti. Ir dzirdēts, ka ļoti palīdzot.
jo saturēja tikai Jūsu dzīves stāstu
Ko nu kurš pamana.
Ir dzirdēts, ka ļoti palīdzot.
Aivars007, pamēģiniet arī pats. Kas zin, kas zin ...
Похоже, щас и эту тему снесут...
Man ir gan sunītis, gan arī kaķītis. Nav nekas jāmēģina. Un es demagoģiju šeit "nedzenu", un arī nepārstāstu "visai pasaulei" to, cik man grūta bērnība, kuros kapos apglabāta vecmāmiņa un tml.
Atrodiet vismaz 3 atšķirības!
Man ir gan
Labi, ļoti labi!
Man ļoti patīk par visādām ķengām "ziņot par pārkāpumu"
Закрыть
Краткое описание нарушения