Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Бухгалтерская отчетность, СГД - взаимоотношения, информация, аудит
Aptaujas anketa NILLTFNL К списку тем
Ответы (172)
Nekur nevar neko iesniegt, jo EDS nestrādā (vismaz man).
Vienā tēmā jau ieteicu uzrakstīt, ka atbildēt uz anketu nevaru, jo EDS nestrādā. Atvainojos par sagādātajām neērtībām.
Vienā tēmā jau ieteicu uzrakstīt, ka atbildēt uz anketu nevaru, jo EDS nestrādā. Atvainojos par sagādātajām neērtībām.
Būtu tas VIDs vispirms izanalizējis, kam sūta to anketu!!! Nevis visiem pēc kārtas.
Turklāt pieklājība prasītu - e-pastā atšifrēt tos mistiskos burtus, lai nav smadzenes jāizmežģī.
Turklāt pieklājība prasītu - e-pastā atšifrēt tos mistiskos burtus, lai nav smadzenes jāizmežģī.
Es laikam tuvāk Talejas ielai - man lēnām, bet minās tas EDS. Bet piekrītu, par to, ka absolūti nav izvērtēts kam atsūtīta anketa. Es neesmu banka!!!
atšifrēt tos mistiskos burtus
NILLTFNL - Noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizācijas un terorisma
finansēšanas novēršanas likuma prasībām
NILLTFNL - Noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizācijas un terorisma
finansēšanas novēršanas likuma prasībām
Man arī pienāca jau četri šādi murgi.
Ak, Dievs, cik liels ir Tavs zvēru dārzs!
Manā gadījumā saņēma tikai "subjekti" - mans (grāmatvedības) kantorītis un mani klienti, kuri deklarējuši savu saimniecisko darbību saistībā ar nekustajiem īpašumiem.
Ak, Dievs, cik liels ir Tavs zvēru dārzs!
Manā gadījumā saņēma tikai "subjekti" - mans (grāmatvedības) kantorītis un mani klienti, kuri deklarējuši savu saimniecisko darbību saistībā ar nekustajiem īpašumiem.
Тоже получила и даже позвонила в ВИД. Сказали, что нужно заполнить все графы. Как их можно заполнить???
tā anketa atšķiras no citos gados sūtītām?
Tik ļoti atšķiras, ka raudāt gribas to visu lasot (it īpaši prasīto finanšu datu sadaļu) un rokas nolaižas pret šīs debīlās iestādes (VID) rīcību. Es saprastu, ka šāda anketa būtu komercbankām izsūtīta, bet grāmatvedības pakalpojumu uzņēmumiem???
Кто прочитал анкету, там срок указан, до которого ответить?
Срок указан в письме, которое вместе с анкетой пришло.
Zvēru pie visiem svētajiem, ka finansēju tikai savus bērnus un draugus
A es gan finansēju visu Saeimu, VID u.c. ierēdņus......
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть