Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Бухгалтерская отчетность, СГД - взаимоотношения, информация, аудит
Aptaujas anketa NILLTFNL К списку тем
Ответы (172)
Главное, чтобы Клео в курсе была. А мы у неё все купим
Вот бы Cleo оповещала еще: Uzmanību - izmaiņas....!
Банку не понравилась сумма внесения наличных через банкомат. Просят пояснение и копии документов. Готовлю ответ, а в голове мысль - что мешает банку под предлогом проверки легальности собрать данные для кого-то, кто желает вытеснить местную мелочь с рынка?
Банку не понравилась сумма внесения наличных через банкомат. Просят пояснение и копии документов. Готовлю ответ, а в голове мысль - что мешает банку под предлогом проверки легальности собрать данные для кого-то, кто желает вытеснить местную мелочь с рынка?
Es šajos gadījumos sūtīju kases izdevumu orderus, kuriem patiešām jābūt, ja no kases nauda aiznesta uz bankomātu.
Paskaidrojums vienkāršs - skaidras naudas iemaksa no kases norēķinu kontā bankā.
А деньги пока проходит проверка висят между счетом и физической сущностью, то есть заморожены и не доступны для использования?
А деньги пока проходит проверка висят между счетом и физической сущностью, то есть заморожены и не доступны для использования?
Manā gadījumā tā nav bijis.Jāiesniedz šis paskaidrojums un kases orderi. Protams, vēlams ar atbildi nekavēties. Tā bija Luminor banka.
Savukārt Citadele manam klientam (mazumtirdzniecības veikalam) pēkšņi ne no šā ne no tā pieprasīja pavadzīmju kopijas laikam par 3 mēnešiem, līgumu kopijas un sazin ko vēl.
Iedevu biezās dokumentu mapes uzņēmumam, lai aiznes un dod kopēt visu, ko vajag.
Man ne prātā nenāca kopēt kilogramiem dokumentu, lai apmierinātu bankas ambīcijas. Labākais tas, ka gandrīz visas preces pirktas Latvijā, pie kam no piegādātājiem, kuri arī ir Citadeles klienti.
Uzņēmuma pārstāvis to visu blāķi aiznesa, un pēc mana nelokāma pieprasījuma aizvēra kontu šajā idiotiskajā bankā.
Neaizmirstiet, ka d**** līšanas sindroms Latvijā joprojām ir augstā cieņā.
Uzņēmuma pārstāvis to visu blāķi aiznesa, un pēc mana nelokāma pieprasījuma aizvēra kontu šajā idiotiskajā bankā.
Un tā sev atņemt papildu peļņu? Par katru kopētu dokumentu - 4 centi kā valsts iestādē.
Un tā sev atņemt papildu peļņu? Par katru kopētu dokumentu - 4 centi kā valsts iestādē. Pretī saņēmu draudus par konta bloķēšanu.
Diemžēl, pret bankām mūsu valstī cilvēks ir beztiesisks.
Vienīgā iespēja - slēgt kontu. Nav jau citas bankas diezko labākas - tā pati d**** līšana, jo pārsvarā bankās strādā bezsmadzeņu radījumi.
Pamēģiniet piezvanīt bankai, bez pusstundas un bez nervu bendēšanas cauri netiksiet. Jo darbā pieņemtas un zvanu centros strādā kazas, kuras vēl vakar McDonaldā mazgāja grīdas atejās.
Aha. Vienai bankai jau ar to piedraudēju, ka "izstādīšu" rēķinu par to visu murgu.
Ne jau bankai tas rēķins jāizraksta, bet gan klientam, kura vārdā rīkojaties.
Aha. Vienai bankai jau ar to piedraudēju, ka "izstādīšu" rēķinu par to visu murgu.
Ne jau bankai tas rēķins jāizraksta, bet gan klientam, kura vārdā rīkojaties.
Klients pie bankas pārspīlētajām ambīcijām nav vainīgs.
MVVNACFDV
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть