Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
veci dokumenti
Kārtojot skapjus atradu iesniegumus VID par pavadzīmju numuru piešķiršanu, VID izziņas par izsniegtajiem numuriem, VID pavadzīmes par izsniegtajiem komplektiem.
Es varu droši viņus lidināt ārā?
Ответы (9)
realitātē 10. gadus vecus nevienam nevajadg arī VID
Kādus viņus!!!
Vai TOS dokumentus?
Nē, nedrīkst.
Dokumenti jāuzglabā arhīvā.
Vai Jums ir tāda Lietvedības instrukcija, kurā paredzēta dokumentu ( "viņu" ) lidināšana???
Uzņēmuma arhīva izveide iekļauj šādus pakalpojumus:
lietu nomenklatūras izveide tekošajam gadam un kopēja iepriekšējiem gadiem;
vēsturiskās izziņas sastādīšana;
dokumentu sašķirošana pēc to veidiem, glabāšanas ilguma un to noformēšanas lietās;
lietu (glabājamo vienību) apraksts;
iznīcināmo dokumentu atlase un iznīcināšanas akta izstrāde
un 10. gadīgus dok. iznīcina
inventarizācijas sarakstiem, grāmatvedības reģistriem un grāmatvedības organizācijas dokumentiem — 10 gadi;
Vai Jūs esat šī uzņēmuma Ekspertu komisijā?
Vai esat redzējusi Lietvedības instrukciju, Ekspertu komisijas Nolikumu?
Instrukciju un rīkojumu var sagatavot, nevajag arī pārspīlēt, ko tad veselu telpu SIA īrēt grāmatvedības dokumentiem arhīvam , tev varbūt patīk Aivar sēdēt telpā un apkārt 10-20. gadus veci dokumentu plaukti līdz griestiem.
Jā, man patīk. Man daudz kas patīk, kas citiem šķiet nesasniedzams.
Taču man nepatīk dot dažādus aplamus padomus - bezsakarīgus.
Jūs nepārzināt situāciju, bet dodat padomus dokumentus "lidināt ārā".
Un tādu aplamu padomu iespaidā, tiek izmesti ilgtermiņa ieguldījumu iegādes dokumenti, krājumā esošu materiālu dokumenti, gada pārskati un līgumi, darbinieku dokumenti u.c., utjpr.....
Un tādu aplamu padomu iespaidā, tiek izmesti ilgtermiņa ieguldījumu iegādes dokumenti, krājumā esošu materiālu dokumenti, gada pārskati un līgumi, darbinieku dokumenti u.c., utjpr.....
90% - gan jautātāji, gan padomu devēji.
Закрыть
Краткое описание нарушения