Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Darba kalendārs 2018
Labvakar!
Kur var bezmaksas ielādēt darba laika kalendāru 2018.gadam
Paldies par atbildēm!
Ответы (42)
ielādēt darba laika kalendāru 2018.gadam
Mēğināju...raksta,ka ir nepieciešams VGK+abonements
Varbūt varat man,lūdzu,atsūtīt uz e-pastu
ilona6862@inbox.lv
Mēğināju...raksta,ka ir nepieciešams VGK+abonements
Проблема подписаться на VGK abonements?
Всего 1 евро в месяц...
Instagramā, FB, draugos.... visur viskautko prot atrast, bet iegūglēt un sameklēt - rokas par īsu
Andiņ! Šajā kalendārā ir tāda pati kļūda, kādu es pieļāvu savā kalendārā - JŪLUJĀ!
Dziedāsim dejosim - nobeiguma koncerts 8.VII bet 9.VII- brīvdiena!!!
Pirmo reizi kopš normas pieņemšanas - 2014.gadā!
Darba dienu - 21, stundu - 168!
Diez cik ātri jāpaziņo šis datums..? “Strādājošām sestdienām” pat tagad ir noteikts termiņš.
Dziesmu svētku nobeiguma koncerta datums. Tā, lai kalendārus laicīgi paspēj sadrukāt.
Es taču uzrakstīju - 8.VII
Par cik tas notiek pirmo reizi, tad arī palaidu garām, turklāt arī citos kalendāros pamanīju to pašu.
No tā mainās dienu/stundu skaits gan jūlijā, gan gada laikā.
Cits gada vidējais stundu skaits un cita stundas likme summ. darba laika uzskaitei 75.3 panta skatījumā
Diemžēl....
Mjā, картина Репина «приплыли»
Varbūt varat man,lūdzu,atsūtīt uz e-pastu
KK12@ASIKO.LV
Kaut ko nesaprotu - vai ir tāds trūkums, ka nevar par ir grāmatnīcā nopirkt to lapiņu?
Ja nevar nopirkt, tad var izskaitļot pats bezmaksas.
Labklājības ministrija iepriecina ar jauno ziņu : stundu algu likme, kas tika aprēķināta no 2018.gadasākuma ir spēkā līdz 11.jūlijam ieskaitot, bet savukārt no 12.jūlija stundu likme tiek pārrēķināta un tā tiek saglabāta līdz gada beigām.
Labklājības ministrija iepriecina ar jauno ziņu : stundu algu likme, kas tika aprēķināta no 2018.gadasākuma ir spēkā līdz 11.jūlijam ieskaitot, bet savukārt no 12.jūlija stundu likme tiek pārrēķināta un tā tiek saglabāta līdz gada beigām.
No kurienes tāda informācija?
Закрыть
Краткое описание нарушения