Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Hobiji
Visi mēs esam grāmatveži (daudz vai maz, bet esam)!
Padalamies, kādi mums ir hobiji izņemot grāmatvedību.
Ответы (182)
Es iesēju jau izgājušajā pavasarī gan sivēnu sēklas, gan arī siļķu sēklas - joprojām nekas nav izdīdzis. Lai gan laistīju cītīgi visu gadu...
Lai gan laistīju cītīgi visu gadu...
Šīs sēklas vispār nebija jālaista, vajag lasīt instrukciju.
Pārlasīšu vēlreiz. Laikam nāksies kašņāt ārā, kaltēt un iesēt no jauna...
Man vasarā hobijs ir pļaut zāli un kauties ar dunduriem, bet ziemā sēdēt uz dīvāna un ēķelēt
Pārlasīšu vēlreiz. Laikam nāksies kašņāt ārā, kaltēt un iesēt no jauna...
Sejāt ar asti uz augšu vai galvu uz augšu?
joprojām nekas nav izdīdzis
Man gan no reņģēm izauga tomāti
Es ne jau reņģes sēju, es sēju sālītās siļķes.
Laikam bija par daudz sasālītas. Vajadzēja pirms stādīšanas nomazgāt trīs aukstos ūdeņos.
Es ne jau reņģes sēju, es sēju sālītās siļķes.
Tās siļķes bija jānomērcē.
Tik daudz padomu... kur lai es tos visus tagādiņ lieku...
Kā teica Kārlis Ulmanis, siļķe jātin trijos papīros.
Kāpēc man šķiet, ka siļķe bij' patiešām kaut kam jārok apakšā, lai labāk augtu, vai tik nebij' tomātiem
Es lieku renģes: tomāti aug griezdamies.
Atceros par trīs cukura karotēm, bet no kurienes mums trīs papīrfabrikas? Līgatnē, Juglā un Slokā?
Atceros par trīs cukura karotēm, bet no kurienes mums trīs papīrfabrikas? Līgatnē, Juglā un Slokā?
Mēģināju atrast to video, bet neizdevās. Viņš to teica, kad lika pamatus vienai no cukurfabrikām.
Альбина ещё не знаю что из этого получится, первый раз прививала, корни тыквы - вершки арбуза, обычные арбузы выращивала под парником
в этом году, думаю, начинать поздновато, не вызреет, готовьтесь к следующему сезону
Альбина ещё не знаю что из этого получится, первый раз прививала, корни тыквы - вершки арбуза, обычные арбузы выращивала под парником
в этом году, думаю, начинать поздновато, не вызреет, готовьтесь к следующему сезону
В этом году точно нет
Закрыть
Краткое описание нарушения