Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Tildes Jumis Personāls
Labdien.
Šodien izmisīgi mēģinu sazvanīt Tildes kantori, bet dzirdu tikai gaudas par lielo noslodzi un reklāmu.
Bet, ja pēc būtības: Tildes Jumsi Personāls visu laiku met ārā kļūdas paziņojumu un programmā neko nevar izdarīt.
Kāds ir saskāries ar šādu situāciju?
Ja jā, tad kā izdevās atrisināt.
Jau iepriekš paldies
Ответы (113)
Vai ir tik traki?
Vai pa tālruni nesniedz konsultācijas?
Ir krietni vairāk kā traki. Tādās auzās iebraukuši, ka telefons pārkarsis, līdz 22:00 nespēj atbildēt visiem.
Varbūt kādam palīdz tas, kas man palīdzēja. Man TJ Personāls atver lokālās datu bāzes, bet never tās, kuras ir mākonī. T.i. vienu dienu no rīta vēl vēra, bet pēcpusdienā vairs nē.
Tilde man ieteica pamēģināt atvērt caur Chrome Inkognito, un jā - vērās un strādāja. Es neesmu tik liels speciālists, lai saprastu, ko tas nozīmē, bet nu vismaz 15.datumupārcietu sekmīgi un visu nodevu.
lai saprastu, ko tas nozīmē
Izdzēsiet sīkdatnes (cookies) no vēstures.
Atverat pārlūku: Ctrl+Shift+Delete vienlaicīgi.
Tas gan ir jādara ne tikai, lai ar Jumi mākonī strādātu, bet jebkuram, ik pa laikam.
Sevišķi ceļotājmīļiem biļetes iegādājoties un viesnīcas rezervējot.
Vai izdevās kaut ko izdarīt ar TJP? arī nestrādā
Atsūtīja dažus ieteikumus.
Čīkst, bet kaut ko dara.
Katastrofāli pietrūkst atskaišu un visu to lietu, kuras darbojās vecajā versijā.
Nu nav šoreiz šī programma gatava reālam darbam. Nav.
Varbūt kādam palīdz tas, kas man palīdzēja. Man TJ Personāls atver lokālās datu bāzes, bet never tās, kuras ir mākonī. T.i. vienu dienu no rīta vēl vēra, bet pēcpusdienā vairs nē.
Tilde man ieteica pamēģināt atvērt caur Chrome Inkognito, un jā - vērās un strādāja. Es neesmu tik liels speciālists, lai saprastu, ko tas nozīmē, bet nu vismaz 15.datumupārcietu sekmīgi un visu nodevu.
Man ir tikai lokālais pieslēgums, tādēļ viesnīcu erzervējumu darbu neietekmē
Vecaja versijā varēja sagatavot algu sarakstus mēnesī vairākus par vienu mēnesi,ja darbinieki atbrīvojas, šajā neļauj.
Вообще не понимаю как работать с TJ Personāls.
Установила новую версию, удалила старые данные, как ещё раз импортировать табеля и списки зарплат за предыдущий год?
Vajadzētu būt tā, ka malā ir redzama sadaļa "uzsākt darbu". tajā pašā augšā būs opcija importēt datus. Var gadīties, ka Jūs šo sadaļu neredzat (man tā bija). Tad vajag ieiet iestatījumos administrēšanā un ielikt ķeksi ka nerādīt sākumlapu un tad atkal izņemt. Ja neparādās, tad iziet no TJP un vēlreiz ieiet.
Люди, хелп. Где распечатки? Кто-то нашел? Табель, расчет среднего заработка.
Paldies, Ilzex!
Но проблема оказалась в другом.
В "сначала делаем, потом читаем инструкцию"
Видеосеминар смотрелв в январе, месяц назад. Про удаление данных помнила, а как удалить -нет.
Вчера посмотрела семинар ещё раз - оказалось, я всё делала неправильно.
На сайте Tilde есть видео и есть инструкции, как начинать и что делать. Посмотрите, почитайте, узнаете много такого о чём не догадывались.
http://www.tilde.lv/jumis/dokumentacija
Tabeles :https://jumispersonals.tilde.lv/personala-vadiba/laika-uzskaite/darba-laika-uzskaite
Vidējā izpeļņa - Algu saraksts, atveriet kokrēto mēnesi, konkrēto darbinieku un Atvbaļinājuma šķirklī.
Kādas raspečatkas Jūs domājiet?
2.februārī TJ epastā uz manu līdzīgo jautājumu atbildēja, ka šobrīd vēl nav tādas iespējas, tas būs iekļauts turpmākajos izlaidumos.
Pagaidām tādas funkcijas neatradu
Uzlieciet jaunāko versiju - būs tabeles uz Excel.
Strādāju ar TJ Pro. Pēc vakardienas atjauninājuma atradu tabeles eksportu uz Excel.
Aizeksportēju..nu riktīga tabeļ. Uzņēmuma vadītāji jau sen pacietīgi gaida, bet tādu tak kauns sūtīt.
Uz excel gan ļoti vajaga vidējās izpeļņas aprēķinu...
Es gribu izprintēt no excel normālu tabeli kā agrāk.Tagd tik daudz info, ka man tā tebele nesaiet vienā lapā un ir metriem gara.
tebele nesaiet vienā lapā
Uzliek 8 fonta izmēru
Izdzēš visu lieko.
Tā jau, kā teica mana vecāmamma: īsam piestiķēsi, bet ko tu garam padarīsi?
Kāpēc visu tā sarežģija? Gribu atpakaļ normālu Tildi
Kāpēc sarežģīja? Normāls Excel - pilns ar informāciju. Katrs var izdzēst, ko viņam nevajag.
Izskatās, ka ar lielām sistēmām neviens nav strādājis, kur liela daļa atskaišu un datu tikai Excel pieejami.
Nebija Excel - nebija labi, iedeva Excel - izrādās - neprot ar Excel grāmatvedis nemaz strādāt!
Закрыть
Краткое описание нарушения