Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
CHD kases aparāti
Šortī saņēmu kārtējo stulbingu no VIDa:
Lūdzam līdz 2.augustamiesniegt visu jūsu lietošanā esošo kases aparātu Grand Total vērtību un Z-atskaiti (skenētā veidā) uz š.g. 31.jūliju, kā arī turpmāk – uz katra mēneša pēdējo datumu (pēc mēneša pēdējās Z-atskaites noņemšanas), nākamajā darba dienā pēc mēneša beigām.
Informācija nepieciešama, jo jūsu lietošanā ir CHD zīmola kases aparāti, kurus Valsts ieņēmumu dienests (turpmāk – VID) 2018.gada14.februārī izslēdza no VID datubāzes kā jaunajām tehniskajām prasībām neatbilstošus.
Informāciju lūdzam iesniegt VID Elektroniskās deklarēšanas sistēmas sadaļā – “Sarakste ar VID” – “Rakstīt jaunu vēstuli” – Kategorija “Paziņojums VID”.
Pateicamies par sadarbību!
VID Nodokļu kontroles pārvaldes
Elektronisko kases aparātu kontroles un metodikas daļa
Ответы (46)
VID skaidroja, ka tehnisku iemeslu dēļ EDS šis ziņojums neparādās, bet sniegt atbildi vajag!
Man arī ir interesanti, ko sūtīt EDSā, jo redzu tikai "ir pienācis ziņojums Kases aparātu Grand Total vērtība no VID."
Es domāju, ka neviens to "Z"-tus neskatīsies. Tas vairāk ir varas parādīšana, un lai tie uzņēmēji, kuri vēl nav nomainījuši kases aparātu pat nedomātu par CHD.
А на что менять? Сделано всё, чтобы большие, оборот и прибыль которых позволяет установить кассовую систему, продолжали работать и расширяться.
Для остальных выбор: четыре кассовых аппарата для торговли на рынке, где покупателей по одному в полчаса и один гибридный КА, обслуживает который одна единственная фирма на всю страну.
Запросив "Z" - они получают обширную базу данных для тех крупных, которым мешает мелочь. Даже ходить на проверки не надо. Есть адрес, есть отчёт, в котором виден ассортимент и оборот.
Tikko VID konsultants skaidroja man, ja EDS vairs nav vakardienas vēstules par Z, tad VID jums ir atcēlis šādu ziņu nodošanu. Esot kļūdaini daudziem tādu prasību izsūtījuši, VID atvainošoties tuvākajā laikā par stresu mums. Bet, ja vēstule ar prasību nodot datus vēl ir izlasāma EDS, tad attiecīgi šim uzņēmuma ir jānodod dati (laikam melnajā sarakstā ticis). Tā ka ne visiem būs papildus atskaite.
Xinga, es nevienam viņu konsultantam neticu vairs, jo katru reizi cits konsultants atkal runā savādāk....
lai rakstiski to apstiprina un punkts.
EDSā vajag paskatīties vai nav beidzies kases aparāta apkalpošanas līguma termiņš.
Pārslēdzot līgumus ir EDSā jāatzīmē arī GT un pamatojums.
Вчера насканировали, но не стали торопиться сдавать, сегодня оба письма исчезли бесследно, остались только распечатки. А из почты стереть не смогут - кто вчера ЭДС не открывал, ничего в ЭДС не обнаружит и стресс продлиться.
Tikko VID konsultants skaidroja man, ja EDS vairs nav vakardienas vēstules par Z, tad VID jums ir atcēlis šādu ziņu nodošanu. Esot kļūdaini daudziem tādu prasību izsūtījuši, VID atvainošoties tuvākajā laikā par stresu mums. Bet, ja vēstule ar prasību nodot datus vēl ir izlasāma EDS, tad attiecīgi šim uzņēmuma ir jānodod dati (laikam melnajā sarakstā ticis). Tā ka ne visiem būs papildus atskaite.
Un ja viena no viņām (pirmā) ir izlasāma, jo bija izlasīta, bet otra par precizēšanu neparādās? Tad ko - nevis melnais saraksts, bet pelēkais?
Ticēt vēl konsultantiem - tur konsultanti tādu pašu bardaku taisa kā visa viņu iestāde kopā
Man visi līgumi EDS jau jūnijā ir atzīmēti ar Grand Total, bet prasība nav atcelta par Z pārskatu. Sakarā ar reverso pvn mums mazāk budžetā jāmaksā, varbūt tāpēc netic mūsu EKA datiem?
Nu manā gadījumā mēs vispār neesam PVN maksātāji un vispār EKA katru otro dienu tik strādā... Tā ka neko viņi tur neanalizē - bliež tikai visiem pēc kārtas.
Tā arī skaidroja- ja pirmā izlasāma, tad dati jānodod, un nevajagot meklēt neredzamo precizējumu.
Nu manā gadījumā mēs vispār neesam PVN maksātāji un vispār EKA katru otro dienu tik strādā... Tā ka neko viņi tur neanalizē - bliež tikai visiem pēc kārtas.
Vakar sazvanījāmies ar citiem CHD lietotājiem, ne visiem tāda prasība atsūtīta- tāpēc pārdomas, ar ko esam nogrēkojušies, varbūt vajag laboties?
Man klientam vispār nesaprotama situācija (PVN nemaksātājs) - epastā paziņojumi abi atnāca, ka EDS vēstules, bet - pašu vēstuļu EDS vienkārši NAV!
Думаю, что прислали письмо обладателям определенных моделей кассовых апаратов.
Mums r CHD3050U - 2gab.
Ну, так в письме прямым текстом об этом написано:
Informācija nepieciešama, jo jūsu lietošanā ir CHD zīmola kases aparāti, kurus Valsts ieņēmumu dienests (turpmāk – VID) 2018.gada14.februārī izslēdza no VID datubāzes kā jaunajām tehniskajām prasībām neatbilstošus.
Вчера письмо было, а сегодня исчезло. Так понимаю, информация уже не нужна ВИДУ.
Блин, ну что за бардак в ВИДе, я сдала инфу вчера, а сегодня письмо исчезло у одной фирмы, а у другой висит. Аппараты одинаковые
Вчера письмо было, а сегодня исчезло.
Вот это и настораживает.. А что еще может удалить налоговая из нашего ЭДСа?
Mums atnāca paziņojums uz e pastu par Kases aparātu Grand Total vērtība VID un precizējumi par Kases aparātu Grand Total vērtība VID tikai plkst. 21.04. Pašā EDS nekā nav, visur izmeklējos. Vai kādam bija atnācis precizējums, kas tur ir rakstīts?
Man arī atnāca e-pastā, bet EDS nekā nav!
Man arī atnāca e-pastā, bet EDS nekā nav!
Закрыть
Краткое описание нарушения