Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Налоги и пошлины
Nesadalītā peļņa un dividendes К списку тем
Ginta69 04.09.2018 11:28
17 сообщений на сайте
17 сообщений на сайте
Ответы (8)
Piezvanīju VID, viņi teica, ka ja - gada pārskatā ar vadības lēmumu šī summa netika novirzīta dividendēm, tad uzņēmumam nav tiesību to izmantot dividenžu izmaksai...
Ginta69 04.09.2018 11:39
17 сообщений на сайте
17 сообщений на сайте
Если прибыль распределили на резервы развития, то какая ж она нераспределённая? Сначала надо её обратно вернуть на нераспределённую, а потом уже на дивиденды делить.
Piezvanīju VID, viņi teica, ka ja - gada pārskatā ar vadības lēmumu šī summa netika novirzīta dividendēm, tad uzņēmumam nav tiesību to izmantot dividenžu izmaksai...
Tās nu gan ir muļķības. Ja bija nolemts peļņu sadalīt dividendēs, tad no tās jau 10% IIN jābūt aprēķinātiem nolemšanas brīdī, un vairs nekādu jautājumu. Likumā skaidri un gaiši rakstīts, ka līdz 2017.gadam(ieskaitot) iegūto nesadalīto peļņu var sadalīt dividendēs, ieturot IIN 10%, vēl 2018..un 2019.gadā. Kas nu Jums tur ir - rezerves vai nesadalītā peļņa- cits jautājums.
Kā to var izdarīt?
Ginta69 04.09.2018 11:57
17 сообщений на сайте
17 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть