Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Налоги и пошлины
UIN К списку тем
Ответы (26)
Citēju "-Tātad, neatkarīgi no tā, kurai personai ir izrakstīts rēķins par ceļu satiksmes
pārkāpumu, ja šā pārkāpuma izdarīšanā ir vainojama konkrēta privātpersona,
nodokļu maksātājam jāiekļauj ar uzņēmumu ienākuma nodokli apliekamajā bāzē
samaksātās soda naudas, kuras netiek atprasītas no vainīgās fiziskās personas"
Tikko seminārā -ko vadīja Diāna Kudravecs, Nodokļu pārvaldes Nodokļu un nodevu grāmatvedības metodikas daļas Metodikas nodaļas galvenā nodokļu inspektore
Izskanēja, ka soda sankcijas, ko uzliek Valsts pārvaldes nav jāiekļauj apliekamā bāzē, jo tie skaitās samērīgie. Tieši bija diskusija par CSDD izrakstītajiem ātrumu pārkāpumiem..- mani tas izsita no līdzsvara, jo līdz šim visus CSDD pārkāpumus (ātruma) apliku ar UIN un maksāju nodokli.
KO Jūs darāt ar "ātruma pārkāpējiem", samaksāt UIN un likties mierā?
pārkāpumu, ja šā pārkāpuma izdarīšanā ir vainojama konkrēta privātpersona,
nodokļu maksātājam jāiekļauj ar uzņēmumu ienākuma nodokli apliekamajā bāzē
samaksātās soda naudas, kuras netiek atprasītas no vainīgās fiziskās personas"
Tikko seminārā -ko vadīja Diāna Kudravecs, Nodokļu pārvaldes Nodokļu un nodevu grāmatvedības metodikas daļas Metodikas nodaļas galvenā nodokļu inspektore
Izskanēja, ka soda sankcijas, ko uzliek Valsts pārvaldes nav jāiekļauj apliekamā bāzē, jo tie skaitās samērīgie. Tieši bija diskusija par CSDD izrakstītajiem ātrumu pārkāpumiem..- mani tas izsita no līdzsvara, jo līdz šim visus CSDD pārkāpumus (ātruma) apliku ar UIN un maksāju nodokli.
Samaksāt nodokļus un gulēt mierīgi
Oscar 06.11.2018 21:30
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Man vasarā VID konsultanti skaidroja, ja ātruma pārkāpējs ir fiziska persona un ja no viņa neietur šo sodu, tas ir UIeN apliekams objekts.
Man vasarā VID konsultanti skaidroja, ja ātruma pārkāpējs ir fiziska persona un ja no viņa neietur šo sodu, tas ir UIeN apliekams objekts.
Pareizi arī skaidroja.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть