Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Компьютерные программы, авторские права и лицензирование
Tildes Jumis К списку тем
Ответы (97)
Varbūt ir vērts tad abonēt uz mēnesi?
Ja es abonētu kaut ko un tad pārstātu, tad pirms termiņa beigām lejuplādētu visu, ko vien iespējams. Jumja gadījumā tas būtu - izveidotu rezerves kopiju. Tad ar šo kopiju meklētu kādu draudzīgu cilvēku, kam pašam ir Jumis un kas māk šos datus atvērt.
Ja es abonētu kaut ko un tad pārstātu, tad pirms termiņa beigām lejuplādētu visu, ko vien iespējams. Jumja gadījumā tas būtu - izveidotu rezerves kopiju. Tad ar šo kopiju meklētu kādu draudzīgu cilvēku, kam pašam ir Jumis un kas māk šos datus atvērt.
Tilde Jumis Pro?
После таких вопросов тысячу раз подумаешь прежде чем перейти со старой стандартной на эту
После таких вопросов тысячу раз подумаешь прежде чем перейти со старой стандартной на эту
Jā, kaut kā muļķīgi sanāk, ka, ja nav aktīvs abonements, programmā tikt nevar. Rezerves kopija nepalīdz, jāmeklē aplinkus ceļi visādi vai kā vecos laikos jādrukā kontu apgrozījumi uz papīra.
Tilde Jumis Pro?
Tieši optrādi! Jumis PRO var samaksāt jebkurš - viena mēneša maksu, lai atvērtu Jumi, uztaisītu kopijas visiem reģistriem t'ā, kā to likums prasa.
Jā, bet jāsamaksā, piemēram, gadījumā, ja uzņēmums pārtraucis darbību un nav ienākumu, iepriekšējo periodu reģistri nav pieejami, kaut gan par šiem periodiem ir samaksāts.
Jā, bet jāsamaksā, piemēram, gadījumā, ja uzņēmums pārtraucis darbību un nav ienākumu, iepriekšējo periodu reģistri nav pieejami, kaut gan par šiem periodiem ir samaksāts.
Tad jau vajadzēja visus reģistrus saglabāt dotorā līdz samaksātā perioda beigām.
Oscar 10.09.2019 18:35
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Tad jau vajadzēja visus reģistrus saglabāt dotorā līdz samaksātā perioda beigām.
Kā Jūs lūdzu to domājāt ? Visus reģistrus pārnest excel un saglabāt? Man tas nav šobrīd aktuāli, tikai nepatīk pats princips. Ja gadiem maksāta nomas maksa, tad programmai ar visu tur esošo informāciju būtu jābūt piejamai.
Ja es plānotu tālāk vairs neabonēt, es visu izdrukātu, ko vien iespējams, un protams uztaisītu rezerves kopiju nebaltai dienai. Ar rezerves kopiju jau var diezgan daudz ko iesākt.
Ja es plānotu tālāk vairs neabonēt, es visu izdrukātu, ko vien iespējams, un protams uztaisītu rezerves kopiju nebaltai dienai. Ar rezerves kopiju jau var diezgan daudz ko iesākt.
Protams, laikā, kad mēs diskutējam par to, ka vispār atteikties no papīra rēķiniem, visu digitalizēt un čekus caur aplikācijām fotografēt !
Protams, laikā, kad mēs diskutējam par to, ka vispār atteikties no papīra rēķiniem, visu digitalizēt un čekus caur aplikācijām fotografēt !
Nu tad vajadzēja pirkt programmu, nevis abonēt
Nopirkto programmu jūs varētu vairs neatjaunot, bet varētu turpināt lietot bez atjauninājumiem un jums būtu pieeja jūsu datu arhīvam.
Скупой платит дважды и теперь Вы можете обижаться только на себя и свою экономность в расходах.
Решение проблемы стоит денег
Nu tad vajadzēja pirkt programmu, nevis abonēt
Nopirkto programmu jūs varētu vairs neatjaunot, bet varētu turpināt lietot bez atjauninājumiem un jums būtu pieeja jūsu datu arhīvam.
Скупой платит дважды и теперь Вы можете обижаться только на себя и свою экономность в расходах.
Решение проблемы стоит денег
Diemžēl Tilde savu grāmatvedības programmu vairs nepārdod, var tikai abonēt.
Es vispār neatzīstu grāmatvedības programmas nomu un sava uzņēmuma dokumentu glabāšanu svešā serverī.
Varbūt programmu izstrādātāji varētu apsvērt iespēju, ka pēc abonēšanas perioda beigām datus būtu iespējams atvērt, apskatīt un izdrukāt pēc nepieciešamības, bet ne rediģēt vai ievadīt jaunus.
Es vispār neatzīstu grāmatvedības programmas nomu un sava uzņēmuma dokumentu glabāšanu svešā serverī.
1000 p. piekrītu.
1000 p. piekrītu.
Oscar 16.09.2019 23:01
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Pavisam piemirsu pajautāt, kā Jūs reaģējat uz TV 25. kadru? Viss labi?
Oscar 16.09.2019 23:05
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Uzglabājot datus mākonī, Mākoņrisinājums ir atbildīgs par datu drošību
одно дело хранить где-то там в облаке копию базы данных. И совсем другое - grāmatvedības programmas noma. Если предприятие прекращает работу и ликвидируется -кто и как будет вносить ежемесячную плату только для того чтобы иметь доступ к данным предыдущих лет?
А что вы скажете, если вдруг ликвидируется сама та фирма, которая владеет этой программой, и вот так вдруг та фирма закрывает доступ к программе по причине своей ликвидации ? Если у нас так вдруг закрываются различные фирмы, почему это не может случится с фирмой, предоставляющей услуги аренды бух.программы?
Uzglabājot datus mākonī, Mākoņrisinājums ir atbildīgs par datu drošību
И самолеты падают, которые падать не должны, и есть куча ответственных за то, чтобы они не падали.Если в "облаках" что-то аукнется, вам не будет легче от того, что они за безопасность ответственны
И там тоже работает "человеческий фактор" и не только он...
А за хранение и резервные копии своего компьютера отвечаете вы сами и у вас есть достаточно возможностей об этом позаботиться, не надеясь на чужого дядю.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть