Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Налоги и пошлины
PVN К списку тем
Ответы (42)
Tas PVN priekšnodoklis ir sviests (likuma ziņā) groza likumu n-reizes gadā, lai VIDam būtu vieglā izčakarēt!!!!!!!! Žēl. bet vēl nesmu jaunos grozījumus studējis kārtīgi, tad tagad nedaudz niebraucu. Man piemēram ir sānemta gāze un elektrība par decembri (norādīts periods un preču sāņemšanas datums 31.12.04) a rēķins izrakstīt 04.01.05. Priekšnodokli atkaitīju jau decembrī, jo izmaksas attiecināmas uz decembri un decembrī esmu sniedzis tālāk ražošanas pakalpojumus. Tad tagad gribat teikt, ka man tagad būs kļūda!!!! :(((((
Reinis 17.01.2005 22:08
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Izmaksas ir attiecināmas uz decembri - kas ir, tas ir, bet PVN tomēr "kad saņemti pakalpojumi UN izrakstīts rēķins". Abi divi nosacījumi tiek izpildīti tikai janvārī.
Nē. pakalpjumu ta saņemu jau decembrī gāze Tā ir prece (vismaz pirms grozījumiem bija un ja atmiņa neviļ, elektrība arī). Rēķins ir izrakstīts tikai janvārī.
Reinis 17.01.2005 22:13
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Ну это уже вопрос удобства:) Просто долженствовательное наклонение - на мой взгляд, не самое удачное в вашем предыдущем посте, учитывая тот факт, что это методически неверно:)
Mēs tā neteiktu ...:), bet VIDs varētu arī tā pateikt.
Kaut arī ja Jūs visu laiku esat PVN kā priekšnodokli uzskaitījuši tajā mēnesī, par kuru rēķins ir izrakstīts, tad it kā varētu pēdējo reizi tā izdarīt.
Kaut arī ja Jūs visu laiku esat PVN kā priekšnodokli uzskaitījuši tajā mēnesī, par kuru rēķins ir izrakstīts, tad it kā varētu pēdējo reizi tā izdarīt.
no 01.01.2005. saprotu ka ir jābūt diviem nosacījumiem saņemts pakalpojums (prece) un saņemts rēķins.
A kur varētu dabūt pēdējos grozījumus?
(nick.reinis@inbox.lv)
(nick.reinis@inbox.lv)
Reinis 17.01.2005 22:18
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Может быть, действительно, за декабрь так уж придираться не будут - переходный месяц, но в дальнейшем - нужно смотреть внимательно. Нет, всё-таки я правильно сделала, что оставила предналог по оплате - зато голова не пухнет.
Paveicās Martinas a muļķis cerēju ka beidzot būs kā EuroKolhozā :), ja jau tur esam.
Reinis 17.01.2005 22:21
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
sapratu ka man ir jāmācās
Reinis 17.01.2005 22:40
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть