Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Налоги и пошлины
PVN deklarācijas aizpildīšana К списку тем
Nailo 12.02.2005 17:39
221 сообщение на сайте
221 сообщение на сайте
Ответы (23)
Martinas1 Patīkams fakts, ka cilvēks, kas konsultē citus, arī pats apguvis citu specialitāti.Tiešām, pieredze nāk ar laiku un tikai urbjoties cauri dažādām grūtībām. Nu jau kaut kāda apskaidrība rodas,baidos par gada pārskatu. Domāju, ka konsultēšos arī ar grāmatvedi, kuram ir liela pieredze, tepat uz vietas.
Gribētos uzzināt, vai Cleo ir grāmatvedis pēc specialitātes, vai pēc pārliecības. Paldies, Cleo, par padomu.Jūs rakstījāt, ka audits par 2004.g. bija. Nē, audits bija par 2003.g., Tāpēc es arī domāju, ka varētu ievadīt atlikumus no 2003.g. bilances.Īstas skaidrības man vēl nav, kā to pareizi izdarīt, bet jāsāk "rakt". Paldies, Jums, sirsnīgās un saprotošās meitenes un priecīgu jums Valentīna dienu!
Gribētos uzzināt, vai Cleo ir grāmatvedis pēc specialitātes, vai pēc pārliecības. Paldies, Cleo, par padomu.Jūs rakstījāt, ka audits par 2004.g. bija. Nē, audits bija par 2003.g., Tāpēc es arī domāju, ka varētu ievadīt atlikumus no 2003.g. bilances.Īstas skaidrības man vēl nav, kā to pareizi izdarīt, bet jāsāk "rakt". Paldies, Jums, sirsnīgās un saprotošās meitenes un priecīgu jums Valentīna dienu!
Nailo 13.02.2005 14:59
221 сообщение на сайте
221 сообщение на сайте
Если аудит был за 2003 год, то от тех остатков надо попытаться и "плясать". Так как заново тот период проверять не должны. Если это возможно, то попробуйте исходя из тех остатков заново сделать 2004 год. Удачи Вам !
Nailo, esmu grāmatvedis pēc specialitātes (tehnikums vidējā - speciālā un 2004.g. beidzu LLU). Bet prakse tiešām nāk tikai ar laiku. Es jau arī vēl tikai mācos.
Ievadīt atlikumus Tilde nav sarežģīti.
Ejot ceļi Finanses --> jauns dokumnets ---> kontu atlikumi.
Ievadīt atlikumus Tilde nav sarežģīti.
Ejot ceļi Finanses --> jauns dokumnets ---> kontu atlikumi.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть