Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Разные неклассифицированные вопросы
Vai ir atvalinajuma aprekina veidlapa? К списку тем
Stinta 20.02.2005 14:44
3 сообщения на сайте
3 сообщения на сайте
Ответы (88)
Cleo а где посмотреть? я не нашла в бланках.
070707 02.03.2005 20:22
1384 сообщения на сайте
1384 сообщения на сайте
Спасибо за то, что прислали!
Эта сумма вардием-штука супер, только я тоже пока не разберу из чего она состоит.:( Тоже хочу во все док-ты, где вардием требуется!
Эта сумма вардием-штука супер, только я тоже пока не разберу из чего она состоит.:( Тоже хочу во все док-ты, где вардием требуется!
Я тоже хочу такой вардием-супер. Cleo, а у Вас есть мой мейл, отправьте мне тоже пожалуйста супер-программу. Только с описанием, а то я не разберусь, что к чему
u menja teperj netu ni odnovo meila, pustoj Outlook, ja vedj sevodnja komp toka obratno polu4ila 4istenjkij ot vsevo.
liesmab@kvarcs.lv Liels paldies tam, kas varbūt vēl apmeklēs šo vietiņu...
Dzoto 03.03.2005 00:38
114 сообщений на сайте
114 сообщений на сайте
Cleo! Jūs te apspriežat kaut-kādu funkciju. Lūdzu atsūtiet man arī shlida@apollo.lv. Paskatīšos kas tas ir. Var būt piedavašu savu variantu. Man summai vārdiem vīrs uzrakstīja macros uz es to iestradāju visos savos failos. Bet to ir jāmāk iestradāt failā. Man tas ir gan algas aprēķinos, gan kases orderos un maks.uzd u.t.t. Ir interesanti, ko lieto citi šajos gadījumos
aizsūtīju to, ko pati saņēmu Shlida, ja ir iespējams pretī saņemt Macros funkcijas aprakstu, kā viņu sastādīt un kā ievietot failos.
nu jā aizmirsu, ka mans e-pasts te nav redzams, bet nu meils it kā aizgāja, ja nu tomēr tad - cleo@apollo.lv
Greka!большое спасибо
Nataly5 03.03.2005 10:16
26 сообщений на сайте
26 сообщений на сайте
Greka! višlite požaluista na adres opolga@navigator.lv.Spasibo.
Purpisa 03.03.2005 11:48
1 сообщение на сайте
1 сообщение на сайте
Cleo! Paldies, ir interesanti. Tomēr tā funkcija ir smaga. Man jau tā ir lieli un smagi faili, tāpēc ar makrosiem ir izdevīgāk strādāt. Tūlīt aizsūtīšu dažus no savējiem. Vispirms vajag izlasīt Word failu ar komentāriem. Izņemot kases orderu tie ir aisūtīti arī redaktoram. Ja mana pieeja uzskaites darba organizācijai ieinteresēs, varu piedāvāt arī nelielu kompleksu no 5 failiem pavadzīmju aizpildīšanai. Tas ir domāts tiem, kas nestrādā ar grāmatvedības programmām bet visu organizē Ekxelī
Shlida, man arī, lūdzu, atsūtiet: irena22@tvnet.lv
Shlida, man vajadzētu tieši kases orderos to summu vārdiem ierakstīt. Ja redaktors ievietos pie veidlapām, tad paņemšu no VGK. Vai būs arī Word fail ar komentāriem?
Irena22 а Вы же сказали что формула у Вас работает- сын приделал? Зачем еще одна?
Tatjana20 03.03.2005 14:37
1635 сообщений на сайте
1635 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть