Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Компьютерные программы, авторские права и лицензирование

Personāla pārvaldība, kadru uzskaite, darba algu aprēķini. К списку тем

Personāla pārvaldība, kadru uzskaite, darba algu aprēķini.
Redzot to, kā tiek pastiprināta uzmanība vērsta uz 1C un tml risinājumiem vēlētos Jūs informēt par vēl kādu labu Personāla pārvaldības risinājumu un tas būtu šeit pat Latvijā izstrādāts produkts - HRB (http://www.hrb.lv).

Īsumā par produktu: Uz doto brīdi HRB programmatūru lieto vairāk kā 400 atpazīstami uzņēmumi Baltijā, Polijā, Krievijā, Ukrainā un vēl 16 pasaules valstīs. Starp tām ir tādas kompānijas, kā AIG, DaimlerChrysler, Deutsche Bank, DHL, Avon, Unilever, Lukoil Overseas, Hipotēku un Zemes Banka, Stockmann, Diena, LR Ārlietu ministrija, Latvijas Kuģniecība un daudzas citas.

Ja Jums ir vēlme uzzināt ko vairāk, droši sazinaties ar programmatūras izstrādātājiem, kontaktu Jūs atradīsiet HRB mājaslapā (http://www.hrb.lv).
Chumbax
Chumbax 17.03.2005 14:52
17 сообщений на сайте

Ответы (62)

Это реклама:-?
Fantacy
Fantacy 17.03.2005 14:55
1043 сообщения на сайте
net, eta prosta informacija, poskolko chasto vaznikajut voprosi gde, chto, kak
Chumbax
Chumbax 17.03.2005 14:57
17 сообщений на сайте
galvenais jautājums - CIK tas maksā?
Cleo
Cleo 17.03.2005 14:59
19234 сообщения на сайте
А по моему это чистый PR!!! И о стоимости - ни слова!
Bambina
Bambina 17.03.2005 15:01
236 сообщений на сайте
Это точно.
Fantacy
Fantacy 17.03.2005 15:02
1043 сообщения на сайте
Ja es pareizi esmu sapratis, tad portāls ir domāts grāmatvežiem, kuri savā darba gaitā sastopās ar dažādām problēmām, tajā skaitā arī ar programmatūras izvēli. Katrā gadījumā vērtīgi ir paraudzīties arī uz to kādi programmprodukti tiek piedāvāti Latvijas tirgū HR jomā. Kas attiecas par cenu, tad potenciālajam klientam vienmēr ir iespēja izvēlēties - cena vai funkcionalitāte.
Chumbax
Chumbax 17.03.2005 15:12
17 сообщений на сайте
lai izvēlētos ir jāzina tomēr sākumcena, uz kādu orientējoši var iegūt nepieciešamo.
Cleo
Cleo 17.03.2005 15:28
19234 сообщения на сайте
es paskatījos, bet neredzēju neko vairāk par laika (darba laika uzskaites tabeles) uzskaiti, darba algu aprēķinu.... vai ir vēl arī pārējie moduļi? pamatlīdzekļi, kase, banka, avansa norēķini, virsgrāmata.. ???
Cleo
Cleo 17.03.2005 15:35
19234 сообщения на сайте
Piedāvāto ATSKAIŠU, SARAKSTU un DOKUMENTU saraksts:

Atskaites un saraksti:
Cleo
Cleo 17.03.2005 15:40
19234 сообщения на сайте
man nav tik liela personāldaļa (10 darbinieki) lai būtu nepieciešama tik liela personāldaļas vadība, visas augstāk nosauktās atskaites un formas nesastāda man nekādas problēmas. Nezinu kā citiem, bet mani vairāk interesē tieši grāmatvedības uzskaite nevis personāldaļa.
Cleo
Cleo 17.03.2005 15:44
19234 сообщения на сайте
У меня 75 человек - но мне тоже то не нужно. Моя программа прекрасно справляется - если учесть, что я сама формы и рассчеты программировала:)))
Fantacy
Fantacy 17.03.2005 15:49
1043 сообщения на сайте
Cleo Jūs laikam esat palaiduši garām diskusijas virsrakstu "Personāla pārvaldība, kadru uzskaite, darba algu aprēķini".

Kā zināms šādas problēmas parādās uzņēmumiem, kuru darbinieku skaits pārsniedz 10 darbiniekus (līdz 10 iespējams laikam arī ar Excel darbināties).

Ja Jums intresē finansu uzskaite mans ieteikums būtu lūkoties Microsoft Business Solutions - Navision virzienā, tam būtu vairāki iemesli, plaša funkcionalitāte, programmatūars attīstība, garantēta apkalpošana un cenas pieejamība. Protams ir daudz un dažādi Latvijas risinājumi, kuri ir funkcionāli bagāti. Iesaku salīdzināt.

PS: Cleo - 5575 ziņojumi, Jūs šeit dzīvojat?
Chumbax
Chumbax 17.03.2005 15:55
17 сообщений на сайте
To Fantacy: Jūs paši programmējat - apsveicami, jo tas ir lielisks veids kā ietaupīt līdzekļus, bet ko darīs Jūsu darba devējs, ja Jūs izlemsiet mainīt darba vietu? (ja vien Jūs neesat arī uzņēmuma īpašniece )

Atceros kādreiz (pirms gadiem 15) īsti vīrieši arī "paši" remontēja automašīnas...
Chumbax
Chumbax 17.03.2005 16:01
17 сообщений на сайте
Сомневаюсь, что у Navision приемлемая цена. Отнюдь не для малых предприятий.
Fantacy
Fantacy 17.03.2005 16:01
1043 сообщения на сайте
Chumbax esmu pļāpa
Cleo
Cleo 17.03.2005 16:02
19234 сообщения на сайте
pagaidām mani pilnīgi apmierina Tildes Jumis mazam uzņēmumam - gan kadru uzskaite, gan algas, gan tabeles, gan viss pārējais kas nepieciešams man kā grāmatvedim.
Cleo
Cleo 17.03.2005 16:03
19234 сообщения на сайте
А это уже проблема работодателя

Поэтому Вашу систему надо предлагать руководству, а не бухгалтеру.

Chumbax - а насчет "настоящих мужчин", современные даже лампочку поменять не могу. Можно же электрика вызвать:)))
Fantacy
Fantacy 17.03.2005 16:05
1043 сообщения на сайте
To Fantacy: mazajiem uzņēmumiem daudz izdevīgāk ir "outsourcing" grāmatvedība.
Chumbax
Chumbax 17.03.2005 16:08
17 сообщений на сайте
Ar grāmatvedību jau mēs galā tiksims, bet tiešām lietvedību bez grāmatvdības piejaukumiem neku nevar dabūt, Tas jau tās pašas cenas dēļ.
Tore
Tore 17.03.2005 16:12
981 сообщение на сайте
Cleo , здесь не просто живет ...:). Просмотрев список предлагаемых разделов , мне он кажется полезным во многом, что касается учета кадров и статистики , но практически если работаешь на бух. программе ( есть вся з.пл. ), то когда-то мы уже обсуждали этот вопрос - сажать несколько человек ( кадры со своей программой ,бух со своей ). Тогда в наших условиях логичнее присоединять эти "блоки " к бух.программе, чтобы один человек вводил , а использовать данные по персоналу можно было бы во всех направлениях . У меня 60 человек и формы 2-darb, 6- darb не вызывают восторга . Но может я ошибаюся, подробно этим не занималась , в 1-с за отдельную оплату разработки можно наверное и статистику сделать .
Smila
Smila 17.03.2005 16:15
1987 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.