Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Компьютерные программы, авторские права и лицензирование

Personāla pārvaldība, kadru uzskaite, darba algu aprēķini. К списку тем

Personāla pārvaldība, kadru uzskaite, darba algu aprēķini.
Redzot to, kā tiek pastiprināta uzmanība vērsta uz 1C un tml risinājumiem vēlētos Jūs informēt par vēl kādu labu Personāla pārvaldības risinājumu un tas būtu šeit pat Latvijā izstrādāts produkts - HRB (http://www.hrb.lv).

Īsumā par produktu: Uz doto brīdi HRB programmatūru lieto vairāk kā 400 atpazīstami uzņēmumi Baltijā, Polijā, Krievijā, Ukrainā un vēl 16 pasaules valstīs. Starp tām ir tādas kompānijas, kā AIG, DaimlerChrysler, Deutsche Bank, DHL, Avon, Unilever, Lukoil Overseas, Hipotēku un Zemes Banka, Stockmann, Diena, LR Ārlietu ministrija, Latvijas Kuģniecība un daudzas citas.

Ja Jums ir vēlme uzzināt ko vairāk, droši sazinaties ar programmatūras izstrādātājiem, kontaktu Jūs atradīsiet HRB mājaslapā (http://www.hrb.lv).
Chumbax
Chumbax 17.03.2005 14:52
17 сообщений на сайте

Ответы (62)

А у меня статистику делает бух.программа (2-darbs и 6-darbs). И отсылаю я им в эл.виде.
Amuil
Amuil 17.03.2005 16:44
26356 сообщений на сайте
To Smila: ir jānošķir dažādas funkcionalitātes: finansu grāmatvedības bloks un personālvadības bloks.

Pasaules prakse liecina par to, ka finansu grāmatvedības risinājumi ir vairāk vai mazāk standartizēti, savukātr personāla uzskaite un algu aprēķini katrā valstī notiek atšķirīgi, līdz ar to es gribētu vērst uzmanību uz to, ka eksistē iespēja iegādāties personālvadības un algas aprēķinu funkcionālos blokus atsevišķi, kas ir ļoti vienkārši integrējami ar esošo finansu uzskaites sistēmu, un ieguvēji ir visi.

Kas attiecas uz statistikas atskaitēm 2-darbs, 6-darbs, tad ar šo problēmu ir saskārušies un vēl joprojām saskarās ļoti daudz uzņēmumi, kā Jūs pareizi pieminējāt "par atsevišķu samaksu" šīs problēmas var atrisināt.

Cik man ir zināms: HRB programamtūra uztur visas LR noteiktās atskaites un elektroniskos pārskatus, tajā skaitā arī statistikas.
Chumbax
Chumbax 17.03.2005 17:22
17 сообщений на сайте
To Tore: ko Jūs saucat par "lietvedību"?
Chumbax
Chumbax 17.03.2005 17:23
17 сообщений на сайте
Это реклама:-?

net, eta prosta informacija, poskolko chasto vaznikajut voprosi gde, chto, kak

Fantacy
Fantacy 17.03.2005 17:27
1043 сообщения на сайте
Bet uz manu jautājumu????? Cik tas Maksā?
Cleo
Cleo 17.03.2005 18:21
19234 сообщения на сайте
nesaprotu kur pazuda mana atbilde, par lietvedību es uzskatu rīkojumus, aktus, izziņas, vēstules,lietu nomenklatūru un tt.
Tore
Tore 17.03.2005 20:12
981 сообщение на сайте
Спасибо за объяснение , мне это в принципе понятно , я этот " блок " учета считаю важным , особенно когда много людей ,есть движение ( прием, увольнение , декреты и т.д. )персонала и за много лет работы есть необходимость такого учета и анализа . Все зависит от заинтересованности руководителя и фин. возможностей . Крупным фирмам это безусловно необходимо .

Cleo , Вы задаете нескромный вопрос вслух:)
Smila
Smila 17.03.2005 20:21
1987 сообщений на сайте
Smila nu tak ja 4elovek prostoj menja interesujet cena izdeljija
Cleo
Cleo 18.03.2005 07:28
19234 сообщения на сайте
А почему нескромный? Вы же в магазине видите цену? И в э-магазинах везде стоимость стоит.
Frog
Frog 18.03.2005 07:46
1186 сообщений на сайте
Мне показалось , что здесь не магазин , а для конкретно интересующихся указан адрес . Но это , конечно , Ваше личное дело:)
Smila
Smila 18.03.2005 09:15
1987 сообщений на сайте
Для конкретно интересующихся могу сказать: цен нет и по указанному адресу. Видимо, чтобы не спугнуть
Martinas
Martinas 18.03.2005 09:21
38532 сообщения на сайте
Frog
Frog 18.03.2005 09:23
1186 сообщений на сайте
nu tak ja o 4jom? ja zhe po adresu zashla a cen nenashla
Cleo
Cleo 18.03.2005 09:26
19234 сообщения на сайте
To Cleo, Martinas, Narsi: cik man zināms HRB nav kastīšu risinājums, kas tiek pārdots "veikalā". Cena ir atkarīga no izvēlētajiem moduļiem, funkcionalitātes un vienlaicīgo lietotāju skaita. Es domāju, ka uzdodot konkrētus jautājumus izstrādātājiem Jūs arī saņemsiet konkrētas atbildes.
Chumbax
Chumbax 18.03.2005 09:50
17 сообщений на сайте
skaidrs- kārtējā "apčakarēšana" atvainojos. Lai sākt risināt kaut kādu jautājumu ir tomēr jāzina sākuma - starta cena, tāda noteikti ir katram modulim, bet nu lai paliek.
Cleo
Cleo 18.03.2005 10:18
19234 сообщения на сайте
To Cleo: man liekas ka dotajā gadījumā Jums ir nekorekta attieksme, neviens netiek "apčakarēts", sākuma (starta) cena vienmēr ir "0" Ls.

PS: Cleo cik maksā "dators"?
Chumbax
Chumbax 18.03.2005 11:17
17 сообщений на сайте
Chumbax- mans 448 Ls
Cleo
Cleo 18.03.2005 11:53
19234 сообщения на сайте
nu kāpēc nekorekta, es atvainojos protams, bet katram modulim tomēr ir taču noteikta cena- minimālais moduļa apjoms - nulle ir tikai tukšam modulim- nekam, visam pārējam ir CENA.
Cleo
Cleo 18.03.2005 11:55
19234 сообщения на сайте
Arī tādas grāmatvedības datorprogrammas ir ar sākumcenu- ar noteiktu jau sakomplektētu moduļi daudzumu, kuru komplekts makša tik un tik- attiecīgi, ja es vēlos ko vairāk vai savādāk, tad attiecīgi es runāju tālāk, cik man maksā pievienot vēl to vai šito, nevis - vispirms pievienosim bet pēc tam pateiksim, cik tas maksā.
Cleo
Cleo 18.03.2005 11:57
19234 сообщения на сайте
Ну хоть бы назвали порядок цифры - это несколько сотен, несколько тысяч, или цена начиная от... или цена между ххх и ууу.
Martinas
Martinas 18.03.2005 11:59
38532 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.