Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Iekšējie kārtības noteikumi К списку тем
Iekšējie kārtības noteikumi
Vai Jums kaadam nav Iekšējo kārtības noteikumu paraugs????
Esat tik laipni, ja kaadam ir atsuutiet pa meilu
nataalija.s@inbox.lv
Jau ieprieksh pateicos
Ответы (20)
Vai, man arī kā reiz noderētu šāds paraugs. Ja nav grūti, dikti gaidīšu uz
zane@arions.lv
vai man varētu atsūtīt
1011erika@inbox.lv
liels paldies Jums CLEO. Jūs vienmēr esat tik atsaucīga .
lūdzu,ja nav grūti, atsūtiet man arī
asatrjan@cityline.lv
Darba laikuma 54.p.
Darba kārtību uzņēmumā nosaka darba kārtības noteikumi...
Tie nav ne iekšējie, nē ārējie.
Darba aizsardzības likums
7.pants Darba vides iekšējā uzraudzība (uzņēmuma darbības plānošana, organizēšana, īstenošana un vadīšana tādā veidā, lai garantētu drošu un veselībai nekaitīgu darba vidi)
(1) Darba devējs nodrošina darba vides iekšējo uzraudzību uzņēmumā.
http://www.likumi.lv/doc.php?id=26020&menu_body=KDOC
Ambera
Darba kārtības noteikumi un darba vides iekšējā uzraudzība uzņēmumā NAV viens un tas pats.
Tāpēc jau tie ir dažādi likumi. Darba likums - par darba attiecībām, Darba aizsardzības likums - par darba aizsardzību.
Natālija nejautāja neko par darba aizsardzību.
Jā, nevis viens un tas pats, bet viens otrā gan, jo darba kārtības noteikumos, paredz arī darba aizsardzības pasākumus uzņēmumā.
Ambera
Nu un tad?
Kurš saka, ka neparedz?
Es piezīmēju, kā ir pareizais noteikumu nosaukums - atbilstoši Darba likumam. Un tas arī viss.
Bet Jums par katru cenu vajag izlikties gudrākai par Zālamanu un svētākai par Romas pāvestu.
Jūs kļūstat smieklīga. Vai strīdēšanās Jums sagādā gandarījumu? Vai varbūt ārstē no VTO?
Ak tad tā. Es domāju, ka tā ir diskusija. Un ne par ko es neizliekos, strīdēties man vispār nepatīk, jo tas man nekādā ziņā nesagādā gandarījumu un ne no kā neārstē, tikai bojā garastāvokli.
Tas pārgudrais jau esat Jūs, kam pietiek nekaunības "lēkt acīs" vislielākajām autoritātēm, kurām es saku paldies, ka viņas ar mums kontaktējas un sniedz savus padomus.
Amber'очкa, не обращай внимания на Aivars007! У него самого именно тот диагноз, который он всем "ставит"
Наверное, ведь что кому болит , тот о том и говорит
Vai Jums kaadam nav Iekšējo kārtības noteikumu paraugs????
Esat tik laipni, ja kaadam ir atsuutiet pa meilu
nataalija.s@inbox.lv
Jau ieprieksh pateicos
lūdzu,ja nav grūti, atsūtiet man arī
dsi@apollo.lv
Lietotāju failos ir daudz varianti. Skatieties tur. Liekas gan, ka jābūt VGK abonentam. Bet par to Jūs variet viegli kļūt un atradīsiet tur ne to vien. Un nebūs nevienam jāprasa. Ziniet tas ir apgrūtinoši kādam ko sūtīt, jo variet apskatīties paši.
Cik interesanti bija palasīt šo 12 gadus veco diskusiju.
Galvenais, ka mūsu sabiedrībā joprojām ir spēkā tikai aizstāvēšanās sindroms - Pats tādā krāsā, un "basta".
Cerams, ka hroniskās kaites nevienu dāmu vairs nenomāc.
Закрыть
Краткое описание нарушения