Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Разные неклассифицированные вопросы

Vajadzīga vislabākā galvenā grāmatvede К списку тем

Vajadzīga vislabākā galvenā grāmatvede
SIA “RĪGAS INDUSTRIĀLAIS PARKS” aicina darbā GALVENO GRĀMATVEDI

Nepieciešamās zināšanas un prasmes kandidātam:

Augstākā izglītība (grāmatvedības, ekonomikas vai finanšu jomā);

vēlama pieredze galvenās grāmatvedes amatā;

vēlme un spējas strādāt patstāvīgi, pilnībā veicot saimnieciskās darbības uzskaiti un grāmatvedības datu apstrādi.

Mēs piedāvājam:

darbu uz pilnu slodzi augošā uzņēmumā Rīgā, Purvciemā;

darbu nelielā, draudzīgā kolektīvā;

stabilu un konkurētspējīgu atalgojumu

sociālās garantijas.

Pieteikuma vēstuli un CV lūdzam sūtīt pa faksu Nr. 7842713

vai e-pastu: rip@rip.lv
Katrine
Katrine 19.05.2005 11:46
1 сообщение на сайте

Ответы (19)

Vai tā raksta sludinājumu? Ko nozīme vislabāka? Vai tād jūsu uzņēmums piedava un vislielāku atalgojumu?
Klepa
Klepa 19.05.2005 11:53
6777 сообщений на сайте
Vislabākā
Ambera
Ambera 19.05.2005 13:38
21759 сообщений на сайте
Интересно, а я вислабака?:)))
Lanuska
Lanuska 19.05.2005 13:52
15767 сообщений на сайте
Lanuska - да, и не только Вы, но и ещё около 50 "форумчан"
Ambera
Ambera 19.05.2005 14:00
21759 сообщений на сайте
Опять напросилась. Да нет, насчет остальных 50 согласна, а я так, сбоку припека:)))
Lanuska
Lanuska 19.05.2005 14:03
15767 сообщений на сайте
Думаю, что если мы прошли по конкурсу в свои фирмы, то уж для наших фирм мы, из того что было, оказались именно вислабаками! Но окажемся ли мы вислабаками для данной фирмы...? Впрочем, если предлагаемая зарплата окажется 3 копейки, то вислабакаис будет тот, кто не нее согласится...
Klepa
Klepa 19.05.2005 14:16
6777 сообщений на сайте
Полностью согласна с Клепой. Именно об этом я и думала:)
Lanuska
Lanuska 19.05.2005 14:23
15767 сообщений на сайте
Katrine - pieņemiet mani.Mannav augstākās izglītības, bet ticiet man darba pieredze ir daudz svarīgāka par augstskolas diplomu.Patreiztieši meklēju darbu nelielā kolektīvā, jo ilgstošā cīņa ar 20 nepaklausīgiem, ietiepīgiem vīriešgabaliem jau nogurdinājusi.
Deinucis
Deinucis 19.05.2005 15:10
41 сообщение на сайте
"darba pieredze ir daudz svarīgāka par augstskolas diplomu" - не всегда, идеально, если есть и то, и другое.
Martinas
Martinas 19.05.2005 21:44
38532 сообщения на сайте
Deinucis, un kāpēc Jūs nerakstat uz meilu?
Cleo
Cleo 19.05.2005 21:51
19234 сообщения на сайте
Visbriesmīgāk ja ir izglītība, bet nav pieredzes, un mazpilsētā to iegūt nav kur, ja nu vienīgi uzņemoties uzreiz visu grāmatvedību un vienam pašam gūt pieredzi. Tas nav labi. Tad jau labāk ja ir pieredze, un nav izglītības.
Olanda
Olanda 20.05.2005 09:32
190 сообщений на сайте
Iesaceja nu nesakiet viss... dzīvoju mazpilsētā, ieguvu izglītību (tehnikuma), pāris gadus padeldēju dupsi pa krēsliem un neko nesapratu, ko no manis grib, pēc tam 5 gadus nosēdēju mājās ar bērniem un tad mani iemeta šajā lauciņā uzņēmumā, kas tikko bija dibinājies- sāku no pilnīgas nulles, un pati biju pilnīga nulle, paralēli tajā pašā gadā iestājos LLU ekonomikas fakultātē un tā reizē mācījos un reizē strādāju, pārnesu zināšanas no skolas uz praksi.. līdz beidzot jau pēdējā kursā es prakses zināšanas jau nesu uz skolu un strīdējos ar grāmatvedības pasniedzējiem. Visu var iegūt, ja tikai ir liela vēlēšanās un izglītība nekad nav traucējusi.
Cleo
Cleo 20.05.2005 09:37
19234 сообщения на сайте
Izglītība protams netraucē Vajag, bet svarīgāk man tomēr liekas prakse. Es šogad beidzu Grāmatvedības institūtu, tas ir labi, bet grūti mācīties ja nav praktiskās pieredzes. Tāpēc uzskatu ka pieredzi vajag vispirms. Es tagad esmu grāmatvede 2 uzņēmumos, viens sāka darbību pagājušā gada beigās, tam pati visu izdarīju no 0 un tiku galā bez īpašām problēmām. Bet bez pieredzes saprast ko darījis cits gramatvedis, un ja ir kļūdas tad labot tās var tikai pieredzējis grāmatvedis. Otrs uzņēmums darbojas jau sen, un es nesaprotu ko iepriekšējā grāmatvede darījusi, kā vedusi uzskaiti tā ka es nesaprotu kā viņa kaut ko sapratusi. Es netieku galā, vēl neesmu nodevusi gada pārskatu, pirmdien pēdējā diena, es laikam nosirmošu Gribēju teikt ka ar teorētiskām zināšanām tālu netiks, ir vajadzīga pieredze. Bet bez izglītības vēl var iztikt, pie nosacījuma, ja cilvēks interesējas par tēmu, studē likumus, speciālo literatūru.
Olanda
Olanda 20.05.2005 12:47
190 сообщений на сайте
Без практики очень трудно даже учиться было в институте бухгалтерии (были у нас в группе и такие, кто не сталкивался с бухгалтерией до учебы). Держитесь, Iesaceja, все у Вас получится!
Irena22
Irena22 20.05.2005 12:55
42998 сообщений на сайте
vai tad Jums gada pārskata nodošanas termiņš nav kā visiem citiem?
Cleo
Cleo 20.05.2005 12:56
19234 сообщения на сайте
Видимо, продлили.
Irena22
Irena22 20.05.2005 13:01
42998 сообщений на сайте
Es jau arī ar grāmatvedību nekad neesmu bijusi saistīta, tikai 5.kursā uzņēmos strādāt, lai varētu nolikt gala eksāmenu, jo tikai praksē var saprast visas kopsakarības, izprast īsto būtību. Teoriju var studēt kaut gadu desmitiem, no tās bez prakses jēgas maz.

Cleo, protams tāpat kā visiem, bet bija tik pretimnākoši un pagarināja.

Institūtā, piemēram, nemāca ka kase kā tāda fiziski var nebūt, bet kontējumi ir Protams, pareizi jau tas nav, bet tā ir. Tāpat nemāca ka uz čeka ne tikai rekvizīti jāskatās, bet arī tas vai nav pirkta maize vai coca-cola, vai seksšops apmeklēts Es reiz domāju kas tie par saīsinājumiem uz čekiem, domāju kādi celtniecības materiāli, gribēju jau zvanīt priekšniekam, kad nejauši ieraugu ka čeks no MacDonald un tur tie Bigmaki saīsināti Mums nemācīja ko un kā drīkst labot, bet tas gandrīz vai svarīgākais grāmatveža darbā Tāpat nebija nekāda priekšstata kā izskatās pirmdokumenti, mums tikai bilances, gada pārskatus mācīja, bet elementāras lietas ne, ne memoriālorderus, ne žurnālorderus utml. Vēl tagad īsti nesaprotu kas priekš kam ir un kā izvēlēties kas piemērotāks. Grāmatvedim ar pieredzi protams tas nebūtu jāmācās un tāpēc laikam cik zinu tagad tur pieņem tikai ar grāmatveža pieredzi, un tādus kā es vairs ne.
Olanda
Olanda 20.05.2005 13:23
190 сообщений на сайте
Iesācēja, bet par grāmatvedi neviens taču nepiedzimst;)

"Grāmatvedis ar pieredzi" arī kādreiz bija zaļais gurķis.Visi mēs esam kādā attīstības fāzē un katram darbs (ceru) atbilstošs. Ticiet man pēc neilga laika būs arī Jums lielāka pārliecība, kad mācēsiet sasiet teoriju ar praksi:)
Frezy
Frezy 20.05.2005 19:11
1986 сообщений на сайте
Būs jau gan, bet par kādu cenu Bail ka kaut ko neizdarīšu pareizi. Nepiedzimst jau gan neviens par grāmatvedi, bet normālā secībā būtu sākt kā grāmatveža palīgam, tad studēt un tikai tad strādāt par vienīgo grāmatvedi.
Olanda
Olanda 20.05.2005 23:57
190 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.