Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Bankas maksājuma uzdevumi К списку тем
Bankas maksājuma uzdevumi
Sastapos ar tādu interesantu jautājumu: direktors aiznesa uz banku maksājuma uzdevumu un viņam teica , ka paskaidrojumā ir jāraksta par ko tasir. Piem: samaksa par preču iegādi.
Es vienmēr paskaidrojumā rakstu PPR,datums no kura un PVN.
Viņi viņam esot teikuši, kā tā esot visās bankās jauni noteikumi.
Es pati strādāju ar vairākām firmām un līdz ar to ar vairākām bankām, bet šādus jaunumus dzirdēju pirmo reizi.
Nav jau grūti uzrakstīt, bet vai es būtu ko palaidusi garām?
Ответы (7)
Что за новости. И с каких пор такие правила?
Nezinu, arī es pati brīnos. Tāpēc domāju, ka vajag pakonsultēties.
Vienkārši direktors man to tā pateica, it kā es kaut ko nezinātu, ''a on takoi umnij.''
Es viņam arī pateicu, ka tā nav taisnība, ja tai bankai vajag rakstīt es varu uzrakstīt.
Lateko arī ir tāda prasība, tas parādījās pēc tā skandāla, kad ASV apgalvoja ka mūsu bankas atmazgā naudu, mūsu banka pat nebrīdināja par šo jauninājumu..
Да у нас была та же проблема-это зависти какой банк у партнера, вот например когда мы перечисляем в Парекс то всегда указываем за тото..по такому то счету.. от такого то числа.. НДС 18% =..., этого хватает.А когда платим,напрмер в Ханса достаточно: кому, номер счета, и НДС
"BALTIC TRUST BANK" arī brīdināja, lai raksta par ko masā
Закрыть
Краткое описание нарушения