Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
RIKOJUMS par atvalinajuma pieshirshanu К списку тем
RIKOJUMS par atvalinajuma pieshirshanu
Labdien,
mums ir mazs uznemums un nav PERSONALA DALAS, tamdel pati viena persona esmu tagad gan sekretare, gan gramatvede, gan personala dala.
Ludzu atsutit paraudzinu - ka noformet RIKOJUMU par atvalinajuma pieshkirshanu.
PALDIES:
Ответы (32)
RĪKOJUMS
Rīgā
2004.gada30.jūlijā Nr.19/04
Atvaļinājuma piešķiršana
Grāmatvedej ____________, personas kods _________-________, piešķirt kārtējo atvaļinājumu no 200_.gada ___.augusta līdz 200_.gada ___.augustam.
Pamats: _____________ iesniegums.
Viņas prombūtnes laikā grāmatveda pienākumus pildīšanu uzdot sekretārei ____________, personas kods ___________-____________.
SIA „555”
rīkotājdirektors
Iepazinos: _____________________________________________________________________
(datums, Vārds, Uzvārds, paraksts)
Iepazinos: _____________________________________________________________________
(datums, Vārds, Uzvārds, paraksts)
Vēl jāraksta .... "par periodu ...."
t.i. piešķirt kārtējo atvaļinājumu no 200_.gada ___.augusta līdz 200_.gada ___.augustam par periodu 200_.gada --.janvaralidz 2005.gada15.junijam (???)
Rīkojumā par darbinieku atvaļinājumu jānorāda:
viņa amats
atvaļinājuma veids (ikgadējais, papildatvaļinājums, bez darba algas saglabāšanas, mācību atvaļinājums, atvaļinājums bērna kopšanai vai cits)
atvaļinājuma garumu
laiku (no kura un līdz kuram datumam)
periodu, par kuru atvaļinājums piešķirts
norāda samaksas kārtību (ja nepieciešams)
aizvietotājs
есть такая бланциня, с графочками
Ctrl
kur tad tada BLANCINI IR..???
Personas kartītei otrā pusē
obligāti jāraksta "ikgadējo atvalinājumu" neviss kārtējo!!!
Kadel jaraksta ikgadejo atvalinajumu?
Наверно, чтобы не забыть, что отпуск должен предоставляться ежегодно.
a v rikojumse nado pisatj na osnovanii chego buxgalter dolzhen raschitatj otpusknie ?
Es te vispar domaju un nesaprotu, ja ir cilveka iesniegums - vai tiesham vajag to RIKOJUMU...?
Protams man uznaca slinkums!
Vajag?
ну если слинькумс- то нормально-чесно скажу, не слышала, чтоб его кто просил посмотреть- расчет -да, график-да.
А я не пишу рикоюмсов. Для меня рикоюмс - устное распоряжение руководства. Хотя, может это и не правильно.
es arī domāju, ka svarīgi lai būtu aprēķins un manuprāt pietiek ar direktora rezolūciju (vai kā tas saucas) uz darbinieka iesnieguma ar teikumu "piešķirt atvaļinājumu no datuma līdz datumam".
ну у меняя пишутся-в уззи, а на малышах- тоже лень, они у меня по графику и без заявок:)
Un vēl. Ar rīkojumu ir jāiepazīstina darbinieks, kas dodas atvaļinājumā. Un rīkojumā tas parakstās , ka ir iepazinies (lai zina, kad darbā jānāk), datumam un parakstam.
Равнение на Ljjm!!!
Лига- а сама то Вы так делаете?;)
Ljjm, если распоряжение на отпуск издается на основании заявления работника, то как-то странно потом работнику еще и на распоряжении расписываться, Вы не находите?
Закрыть
Краткое описание нарушения