Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Налоги и пошлины
Uz nepareizo kontu pārskaitīts iedzīv.IN К списку тем
Jolantara 13.07.2005 10:11
43 сообщения на сайте
43 сообщения на сайте
Ответы (10)
Vai patiešām tik vienkārši. Mani pusnakti vajāja murgi, ka nodokļu inspektors draud par neprecīzi ieskaitītām naudām. Paldies.
Jolantara 13.07.2005 10:50
43 сообщения на сайте
43 сообщения на сайте
man gadījās, ka mēs PVN parskaitījām uz citu PVN kontu,VID tajā pašā dienā pazvanīja un pateica, ka ir ienākusi nauda nepareizi.mēs uz VID nesam iesniegumu parvirzīt šo naudiņu uz pareizo kontu un viss nokārtojās.
Indrina 13.07.2005 10:52
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
mums centra VID bija ļoti laipni, pretimnākoši un atsaucīgi ierēdņi, kuri izskaidrioja kā pareizi rīkoties un viss nokārtojas.
Indrina 13.07.2005 10:54
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
jā vēstule tiešām ir jaraksta, bet kas attiecas uz to , ka nodokļu inspektors draud ar kaut ko, tad varu nomierināt, nav tik traki!
Indrina 13.07.2005 10:59
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Paldies par labiem vārdiem. Es jau zinu, ka uztveru ķibeles pārāk saasināti, laikam vainīgi padomjlaiku pionieru audzināšana. Vienmēr bija jābūt labākajiem, pareizākajiem utt. Un re trauma uz visu mūžu!
Lai labi strādājas! Ņemšu papīru un tinti un rakstīšu depešu uz Kungu ielu.
Lai labi strādājas! Ņemšu papīru un tinti un rakstīšu depešu uz Kungu ielu.
Jolantara 13.07.2005 11:17
43 сообщения на сайте
43 сообщения на сайте
А где зарегистрирована фирма?
Tanjushkas 13.07.2005 16:26
1465 сообщений на сайте
1465 сообщений на сайте
Jolantara, labāk sūtīt pa taisno uz Terēzes ielu 5 (LV-1012), vinnēsiet pāris- trīs dienas. Tas kantoris smalkā valoda ir dēvēts par Rīgas domes Pašvaldības ieņēmumu pārvaldi (RD PIP), starp citu.
Ad_noctum 13.07.2005 21:04
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть