Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

kļūdas - jautājums foruma " asiem " К списку тем

kļūdas - jautājums foruma " asiem "
nupat pārskatīju dažādus iepriekšējo mēnešu dokumentus un atklāju kļūdas, ne pārāk milzīgas, bet tomēr kļūdas.tagad jālabo deklarācijas.

sakiet spēcīgie, gudrākie , aktīvākie foruma grāmatveži vai jums gadās kļudīties? vai Jums tieši gramatveža vainas dēļ ir bijis kāds sods? un kāda ir bijusi jūsu lielākā kļūda, kura ir atklājusies? atvainojos par jautājuma nekorektumu, bet velējos dzirdēt vēl kādu.
Allissite
Allissite 18.07.2005 15:42
79 сообщений на сайте

Ответы (14)

nekļūdās tikai tas, kas neko nedara.
Cleo
Cleo 18.07.2005 15:42
19235 сообщений на сайте
Думаю ошибки есть у всех. Как говориться "Не делает ошибки тот, кто ничего не делает".
Amuil
Amuil 18.07.2005 15:43
26356 сообщений на сайте
Tiešām.Lielāko kļūdu nepateikšu, bet pagājušo mēnesi ievadot orderi ievadīju nepareizi PVN summu un nodevu deklarāciju ātrāk.It kā visu pārbaudīju.bet nu jānodo labojums.Vaivar par to sodīt?Sodīt var audits, bet ja laicīgi pamani , nekas traks nevar notikt.Vissir labojams.
Aivareno
Aivareno 18.07.2005 15:46
6641 сообщение на сайте
tas ir skaidrs,tikai gribējās dzirdēt vai tikai man vienīgai tā ir gadījies?
Allissite
Allissite 18.07.2005 15:46
79 сообщений на сайте
Protams, ka kļūdāmies
Tt7
Tt7 18.07.2005 15:47
37863 сообщения на сайте
nē, Jūs neesat vienīgā, gadās tādas dienas, kad savāri putru un pēc tam nākošā dienā brīnies pats par sevi, kā vispār varēju ko tādu izdarīt. Ir dienas, kad labāk nestrādāt.
Cleo
Cleo 18.07.2005 15:47
19235 сообщений на сайте
es arī piekrītu pārējiem, ir tādas dienas, kad vispār nestrādājas, un bez jebkāda īpaša iemesla.esnesen nodevu atskaiti par kvītīm kautkādu pilnīgi nepareizu un pēc tam ilgi brīnījos kā to varēju dabūt gatavu?bet tajā pašā dienā arī izlaboju.
Indrina
Indrina 18.07.2005 15:50
нет сообщений на сайте
Я тоже ошибаюсь, ведь не ошибается только тот, кто ничего не делает.
Irena22
Irena22 18.07.2005 15:54
42998 сообщений на сайте
Jā, tiešām ir tādas dienas, kad nu nekas "neiet no rokas", tad es lūdzu direktoru pirms parakstīt īpaši rūpīgi visu pārbaudīt. Tāpēc es dienu sāku ar pasjansu, lai noskaidrotu vai veiksies diena
Ambera
Ambera 18.07.2005 16:16
21759 сообщений на сайте
Ja dumaju samoje glavnoje-eto organizovatj dlja sebja sistemu proverki i ispravljenija oshibok, a ne oshibatjsja sovsjem nevozmozhno.
Renatap
Renatap 18.07.2005 16:54
108 сообщений на сайте
Jā , es briesmīgu darbu dēļ - gada noslēgums - domāju , ka esmu iesniegusi VSOIA , bet VID domāja , ka nē . Tādēļ iesaku visiem tomēr uzsoiest VID zīmogu . Bet es tā īdz šim nēesm darījusi , bet laikam vajag!
Ilma
Ilma 18.07.2005 16:56
30495 сообщений на сайте
es zinu, ka Centra VID pat prasa otros, tas ir mūsu eksemplārus, lai varētu apzīmogot. protams rindas atskaišu nodošanas datumos tad uz priekšu virzās lēnāk, bet nekas slikts tas nav. ( ne jau rindas, bet zīmogi uz atskaitēm )ir jau gadījies arī forumā dzirdēt informāciju, ka nodotās atskaites VID pazūd. arī tur laikam cilvēki kļūdās, bet tas nu tiešām ir cilvēcīgi.
Indrina
Indrina 18.07.2005 17:02
нет сообщений на сайте
Man arī ir gadījies, ka VID pazaudē atskaiti, Izsauc it kā par nenodotu un tad kopē manu eks, jo tam ir nodošanas datums un paraksts, kad nodots.
Kice
Kice 19.07.2005 22:07
196 сообщений на сайте
Es arī vienmēr VID lūdzu apzīmogot manu eksemplāru.Tā ir drošāk.VID darbinieki papīru kalnos ierakušies var pazaudēt.Jo kļūdīties ir cilvēcīgi.
Aivareno
Aivareno 20.07.2005 14:13
6641 сообщение на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.