Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Налоги и пошлины
Alga 2 reizes mēnesī К списку тем
Aivareno 15.08.2005 09:49
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Ответы (77)
Я тут скорее соглашусь с Jl. Впрочем, во всех нас сидят дети, просто у кого-то сразу видны, а у кого-то еще разглядеть нужно
А мне кажется, что мужчины делятся не знаю в каком процентном отношении: одним нужна жена-мама, другим жена-дочка.
а просто жена?;)
почему это-мужик-до пенсии ребенок?-не согласна:)))
наверно я феминистка :(нераспознанная.
Амуильчик, ну простите- я же любя:)
почему это-мужик-до пенсии ребенок?-не согласна:)))
наверно я феминистка :(нераспознанная.
Амуильчик, ну простите- я же любя:)
Uzzi 18.08.2005 20:00
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
es gan pieturos pie Tl viedokļa. Vīrietim ir jābūt vīrietim, lai nakts vidū, ejot ar viņu es būtu droša viņam līdzās, nevis man būtu jāuztraucas, ka šito lielo (par mani augumā lielāko) bērnu var kāds apbižot un ka man būs jāaizstāv ne tikai sevi, bet arī viņu.
Vīrietim ir jābūt pelnītājam (bet ja vīrietis ir bērns, tad kāda var būt runa par pelnīšanu? ).
Virieši mīl maigumu, siltumu un mīļumu, ik pa laikam tas viņiem jādod, pārāk liela uzmanība un aptekalēšana padara viņus slinkus. Slinks vīrietis nav vīrietis, un ar tādu dzīvojot sieviete agrāk vai vēlāk - meklēs citu vīrieti, kas nav bērns.
Neesmu feministe, bet vīrietim ir jābūt stiprai personībai un nedomāju, ka vīrietis priecātos, ja to sieviete sauktu par bērnu.
Vīrietim ir jābūt pelnītājam (bet ja vīrietis ir bērns, tad kāda var būt runa par pelnīšanu? ).
Virieši mīl maigumu, siltumu un mīļumu, ik pa laikam tas viņiem jādod, pārāk liela uzmanība un aptekalēšana padara viņus slinkus. Slinks vīrietis nav vīrietis, un ar tādu dzīvojot sieviete agrāk vai vēlāk - meklēs citu vīrieti, kas nav bērns.
Neesmu feministe, bet vīrietim ir jābūt stiprai personībai un nedomāju, ka vīrietis priecātos, ja to sieviete sauktu par bērnu.
Верно Клео- ребенками будем мы:)
А почему бы и нет?;)
А почему бы и нет?;)
Ushla 19.08.2005 08:52
1455 сообщений на сайте
1455 сообщений на сайте
tāpēc nav brīnums, ka mūsdienās vīrieši ir tik vārgi un nevarīgi, pirmkārt jau tos ir izlutinājušas māmiņas, un sievas turpina lutināt. Vai tiešām vīrieši ir izmirstoša tauta? ļaujiet taču vīriešiem kļūt par vīriešiem, nevajag viņus tik ļoti ucināt. Ir brīži, kad vajag pieglaust pie krūts , bet ne jau visu laiku.
Es arī cīnos ar savu mammu, lai nelutina manu dēlu, lai no viņa izaug vīrietis, nevis liels bērns.
Es arī cīnos ar savu mammu, lai nelutina manu dēlu, lai no viņa izaug vīrietis, nevis liels bērns.
Attiecībā uz izglītību - man ir augstākā, taču grāmatvedību esmu mācījies pamaz.Tagadtikai mācos pa riktīgam VGK.
Attiecībā par tiem vīriešiem - taisnība jau ir.Varbūt nav jābūt super muskuļotam, bet vīrieša stājai jābūt gan - ar to es domāju, ka vīrietis nedrīkst būt stumdāms un bīdāms.Viņam jāzina ko grib, kā to panākt un jābūt galantam attiecībā pret sievieti.Betsievieti jau labāk zināms kādu vīrieti grib sev blakām.Dabai jau vajadzīga dažādība.:)
Attiecībā par tiem vīriešiem - taisnība jau ir.Varbūt nav jābūt super muskuļotam, bet vīrieša stājai jābūt gan - ar to es domāju, ka vīrietis nedrīkst būt stumdāms un bīdāms.Viņam jāzina ko grib, kā to panākt un jābūt galantam attiecībā pret sievieti.Betsievieti jau labāk zināms kādu vīrieti grib sev blakām.Dabai jau vajadzīga dažādība.:)
Aivareno 19.08.2005 10:24
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Tl, разговор не о том, чтобы мужчина БЫЛ ребенком - Боже упаси. Разговор о том, что в глубине каждого человека можно отыскать ребенка, т.е. увидить каким он был в детстве. А это мощный рычаг для общения - вы будете знать, что от него можно ожидать, как он будет реагировать. Кстати, к старости в мужчине просыпается этот ребенок.
ЮЛ! да согласна я:) Но я ведь тоже была ребенком! И ОН во мне не умер:))) а в старости еще больше проснется:)))
Uzzi 19.08.2005 11:14
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Aivareno, cik patīkami uzzināt, ka izglītības ziņā tev ir "radinieks". Izglītosimies kopā!
Pupedis 19.08.2005 11:28
289 сообщений на сайте
289 сообщений на сайте
дальше не считаем?:)
Uzzi 19.08.2005 11:30
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть