Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Šausmas, pieteicas VID
Es vienkārši gribu izteikt savu sašutumu, jo parasti bija tā, ka VID uzrakstīja vēstuli un tad nāca ciemos, bet tagad plkst.16"30 piezvanīja, ka rīt bbūs klāt!
Kādēļ tā????????????
Ответы (38)
nē, direktors ir no tās sugas, kuram atbilde ir: šajā jautājumā eksistē divi viedokļi, viens manējais un viens nepareizs !
bet par to ka dokumenti nav sakārtoti viņš bija informēts.
Ar tādas sugas pārstāvjiem, laikam, nemaz nav tik viegli ...:(
tur nu Jums Irena22 ir pilnīga taisnība - viegli nav.
Nu tad lai gudrais direktors maksā administrat.sodu.Laipats iet un skaidrojas.Vispār pieaiciniet direktoru,lai ir klāt temat.pārbaudē,tad arī redzēs-ko prasa,kā jābūt un kādas sankcijas.Arī par iepr. perioda dokumentu sakārtošanu varēsiet paprasīt adekvātu samaksu.
ir daudzi tādi direktori,kuri uzkata, ka grāmatvedis neko nedara, jo reāli jau neredz moralo ieguldījumu un manējais arī ir no tiem, kurš pats neko nesaprot no grāmatvedības, un vienmēr gaida kautkādus rezultātus, tikai nevar īsti definēt kādus. bet nekur jau nav maizīte bez garozas.
manējais priekšnieks varbūt ir dīvains savā veidā , kādam citam varbūt vispār traks, vēl neesmu redzējusi darbinieku, kurš pateiktu, ka viņa šefs ir izcils. kaut gan man viens tads bija, tikai žēl ka man tā vakance bi°ja uz laiku, kamēr no dekrēta atgriežas viņa sieva - gramatvede.
Nu meitenes - viss kartiba! VID bija un bija TEMATISKA parbaude! Loti labi, ka par periodu kad es saku stradat un tamdel sledziens ir loti labs- parkapumi nav.
Priekshnieks jau teica, ka uzsauks man vakarins!!!:)
Indrina, man ir lidziga situacija, bet tikai it ka ieprieksheja gramatvede zinaja ari, ka ies prom un viss tikai ta pa roku galam bija! Katru dienu pa kadai astei meginu likvidet.
2004.gadsari ir nodots ar kludam, bet es nelaboshu un nesniegshu precizeto gada parskatu - vienkarshi tagad vedu kartihi no junija un visu laiku paraleli kartoju visu atlikusho! Liekas, ka nav paveicams, bet bus jau labi!
MAN TIESHAM NO VISAS SIRDS - LIELS JO LIELS PALDIES tam gramatvedem un kolegem kuras saprot un atbalsta!
LAI JUMS VEICAS un, lai viss nokartojas ta ka tam jabut!
Mums tomer bija visai interesanti, jo vini vakar piezvanija un no rita bija klat!
It ka jau labi, ka neienaca pa durvim uzreiz!
Valentinar
ta ir laba doma, ka vinam vajadzetu but klat - jo savadak, man jakarto iepriekshejie dokumenti- bet naudina!
Sindija apsveicu, Jūs gan malacis!
Sindija, apsveicu!
Nu redziet, es teicu, ka velns nav tik melns kā viņu mālē.Man arī ir tendence visu pārdzīvot iepriekš, bet beigās izrādās, ka tik traki nav.
Apsveicu Jūs ar veiksmīgu pārbaudi!
Es arī apsveicu! Lai veicas arī talāk!
pievienojos apsveikumiem!
Sindija, ko tieši viņi pārbaudīja?
Ja, velns nav tiesham tik melns ka malejam, bet tas man deva tagad tadu sparu sanemties, lai, ja nu kas :-? , tad, lai ir nu vismaz kartiba virspuse!
Vel darit tiesham ir daudz!
Поздравляю
Рада что всё оказалось не так страшно
Закрыть
Краткое описание нарушения