Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Šausmas, pieteicas VID
Es vienkārši gribu izteikt savu sašutumu, jo parasti bija tā, ka VID uzrakstīja vēstuli un tad nāca ciemos, bet tagad plkst.16"30 piezvanīja, ka rīt bbūs klāt!
Kādēļ tā????????????
Ответы (38)
Надо радоваться, что вообще предупредили
Хорошо, что хоть так предупредили!
Значит будет тематическая.
А нас целу неделю "завтраками" кормили. Ощущение не из приятных - всю неделю на иголках сидеть!
Paldies!!!!
Tas jau mani ari biede ja bus tematiska, jo es shito firminu parnemu tikai junija un tagad steiga meginaju gan labot kludas, gan savest kartiba, bet nav jau iespejams izdarit kopsh janvara ja nav darits!
Nu nedaudz esmu sabijusies, bet... nu tads tas gramatvezha darbinsh ir!
Tiem mazajiem kuri man ir es visu zinu un tur viss ir kartiba, bet te... es zinu, ka nav kartiba, bet tas nebija vienas dienas jautajums, lai savestu to kartiba...
meitenes cik ir sods, ja nav tie zhurnalorderi, ja nav izdrukatas ne PPR, ne sanemtajiem PPR!
Man nak raudiens, jo saprotu, ka uznemumu glabt -je b mazinat te sezhot pa vienu nakti un cepjot dokumentus nevaru!
PAT NEGRIBU!
pasakiet - KADUS SODUS VAR LIKT?
Административный штраф. Вот только не помню подняли до 500 или только собирались?
За нарушения по ведению бухучета штраф от 100 и выше на директора, но в любом случае нужно дождаться и узнать, что они хотят, а потом по обстоятельствам, может и по-человечески поймут. А с другой стороны, очень хороший пример для директора - сколько стоит экономия на оплате бухгалтера.
Ну да, Синдия, чего Вам-то боятся? Вы же только с июня.
Со штрафами - кому как повезет. У нас нашли несколько мелких нарушений, за которые высказали "выговор", а вот за непорядок с накладными - 150 латов.Не переживайте. это не конец света, все образуется! Ни пуха...
Действительно, не переживайте за чужой период. Главное, чтоб с июня всё было ОК.
Parasti tas velns nav tik melns cik viņu mālē.Nu atnāks, uz izvēles principa pārbaudīs.
Nu ta jau ir, nedaudz nomierinajos, jo patiesiba jau pec junija es varu atbildet, bet lidz tam - diemzhel....!
Gan jau bus labi!
Tik cik paspēsiet-tik arī būs.Ko jums var pārmest,ja jūs strādājat tikai no jūnija.Ja kaut ko atradīs par jūsu periodu -tad tā nepatīkamāk,bet nest atbildību par to periodu,kad jūs nestrādājāt -tas nav nopietni.Adm.sods-japirmā reize-varbūt 100,varbūt arī vairāk-tas atkarīgs no pārkāpuma.
man arī pieteicās tematiskā pārbaude uzņēmumā, kurā es sāku strādāt tikai jūnijā un iepriekšējā grāmatvede skaidri zinot, ka ies prom arī neko nebija darījusi no 2004.gadanovembra, bet VID piezvanīja ceturtdienā un ļoti laipni pajautāja vai nākošajā pirmdienā varēs ierasties,vai labāk citu dienu?
nav jau viņi VID nekādi nezvēri,mums pārbaudīja, ļoti daudzkas pietrūka un mēs uzrakstījām iesniegumu par šo trūkstošo dokumentu iesniegšānas termiņu pagarinājumu, un mums atļāva iesniegt vēlāk. bet pārbaude naca tādēļ, ka gudrais direktors izdomāja no budžeta prasīt atpakaļ pārmaksāto PVN.
Morāle : ja prasa no budžeta atpakaļ priekšnodokli ir jābūt stingri pārliecinātam par savas grāmatvedības dokumentu sakārtotību.
Indrina, bet direktors, laikam, bija pārliecināts par savas grāmatvedības dokumentu sakārtotību.
Закрыть
Краткое описание нарушения