Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Компьютерные программы, авторские права и лицензирование

HANSA К списку тем

HANSA
Programma HANSA. Dārga,tātad laba (tā mēs parasti uztveram). Bet viņā nav tādu elementāru lietu kā piemēram darba laika uzskaites tabele. Un lai to dabūtu man jāpiemaksā 2500 Ls par pieprogrammēšanas iespēju. Neko sev.

Vai kāds var padalīties pieredzē par darba ar HANSU?
Veesma
Veesma 19.08.2005 12:01
8 сообщений на сайте

Ответы (208)

To Vishy:

Esli vi imeiti Hansovskij sistemnij nomer shchota to on sovpadajet s nomerom provodki. esli vi imejiti nomer PPR to na raspechatki evo destviteljno netu, no esli vi v raspechatki Galvena gramata etogo destviteljno net. esli rabotatj za kompjutorom, to mozhno izpolzovatj drilldown.

poprobuite v internete skachatj novuju versiju i poprobuvatj jestj li tam eti problemi. esli jestj to naverneka poprasite ot dilerov oficialjnij atvet na vashi voprosi... Esli oshibka, i snej nikto nechego nedelajet, to eto nenormaljno!

pro otchot nesovsem ponjal - k provodke s chetiremja shcetami prisojedinaju novij objekt (chtobi kakto otlichitj) potom beru otchot po etomu objektu. rezultat schitajet vrode vsjo...

pro mashini - ja nesoglasen no nebudim sporitj
Paz
Paz 23.12.2005 12:45
225 сообщений на сайте
to Karlis:

Prieciigus!

paareejiem arii prieciigus!
Paz
Paz 23.12.2005 12:58
225 сообщений на сайте
Labdien. Vēršos pie Paz un viesiem HANSISTIEM - Es arī lietoju HANSU, kurā ir tik daudz iespēju, kuras pielietoju un kuras ne. Varbūt varētu kādā forumā atvērt (varbūt jau kaut kur ir?) pieredzes apmaiņu, problēmu risinājumu daļu?
Guntisp2
Guntisp2 01.02.2006 10:24
13 сообщений на сайте
mozhka nav veerts spamot un taisiit jaunas teemas. raksti te.
Paz
Paz 01.02.2006 13:31
225 сообщений на сайте
OK! Uz šobrīdi man ir aktuāli Salīdzināšanas akts vai Paziņojums par neapmaksātiem rēķiniem - izdrukas formas. Varbūt kāds uz e-mail var atsūtīt. Kur varētu uzzināt kādi lauki formu atskaitēs ir ir definēti.
Guntisp2
Guntisp2 01.02.2006 16:43
13 сообщений на сайте
1. atsuutiit varu. pasaki mailu uz kuru jaasuuta.

2. "Kur varētu uzzināt kādi lauki formu atskaitēs ir ir definēti." - burti redzeeti, bet teikuma kopeejo jeegu nesaprotu...

ja meklee, kur var defineet dokumentu formas, tad Sisteema>>Dok.formas.>>meklee iisto un redigee. Lai samazinaatu piedaavaato lauku skaitu formas parametros var nodefineet, kaadam dokumentam shiiforma tiek veidota.
Paz
Paz 06.02.2006 11:55
225 сообщений на сайте
Ai, no ku jus-kludas ir, protams, bet man mans dileris salika savus labojumus (kontu saskanosanai, atlikumiem, parskatiem par klientiem-piegadatajiem, savu darba algu (vienigais minuss sobrid:nedruka darba tabeles), bet ta rulle, valutas kursu svarstibam). Jau apmeram gadu nevajadzeja neko prasit-viss strada, kludu nav. Ta ka sobrid-stradaju, un nesudzos. Vieniga problema bija ar salidzinasanas aktu daziem laukiem. Bet galu galaa atrisinajam. Ta ka es domaju ka var vert seit turpinat-ja kadam neskaidribas vai jautajumi, domaju ka te var viens otram palidzet. A pazam taisniba (jo brinos ka var VIENA un TA PATI programma daziem loti patiks, daziem loti nepatikt) kuram patik mate, kuram meita, a kuram kleita. Ta luuk.:)))
Drushka
Drushka 06.02.2006 15:54
326 сообщений на сайте
ak kaa shie vaardi silda dveeseli aukstajaa laikaa
Paz
Paz 07.02.2006 09:47
225 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.