Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
visu zinošās grāmatvedes jautājums ne par gramatvedību. К списку тем
visu zinošās grāmatvedes jautājums ne par gramatvedību.
paraugoties forumā redzu, cik daudzpusīgas un zinošas ir foruma meitenes.
iesakiet lūdzu kādu labu salonu Rīgā, kur par demokrātiskām cenām un galvenais ar garantiju veic nagu pieaudzēšanu.
Ответы (64)
Это вопрос лучше задавать не в разделе налогов, а в резделе разные неклас.вопросы.
Какой "красивый" вопрос,но наверно не по адресу, не каждый бухгалтер может себе это позволить, ведь это не клуб бизнесменов!? Прошлый раз стриглась, а мальчик на крутом мерсе делал себе маникюр- часа так 1,5, просто "иззавидовалась", все сама и сама...
Да ладно Вам, не такое это дорогое удовольствие.
Я например не представляю как можно маникюр самому себе делать. У меня в этом плане руки точно не от туда растут.:)
Varu ieteikt salonu Kvera (Stabu iekā). Pati to apmeklēju jau kādus gadus piecus, esmu ļoti apmierināta. Ja ir interese par šo salonu, tad iesaku meistari Valentīnu. Nu ļoti profesionāla. Šajā salonā ir arī aerogrāfs - var veidot ļoti interesantu nagu dizainu.
Piekrītu Amuil - es arī vairs nestādos priekšā kā varētu pati sev uztaisīt manikīru. Prieks nav no lētajiem, bet laiks, ko pavadu salonā viena vienīga atpūta. Cik maksā pieaudzēšana pirmo reizi vairs neatceros,bet profilakse, kas jāiziet reizi 3-4 nedēļās maksā 13.50LVL, lakošana 1,50LVL, aerogrāfs- 3,50LVL.
Vai tās ir demokrātiskas cenas, nezinu...
Tikai visas uzrādītās cenas nevajag plusot kopā
Studia - SERVER, Brivibas iela
Master - INGA
7553962/ 9207616
Nusja, mani arī interesē šis jautājums. vai varat pateikt precīzu adresi salonam Brīvības ielā?
Indriņa ir taču telefona numurs, pazvaniet gan jau viņi pateiks precizo adresi.
es labprāt zvanītu,bet man šefs telefonu ir paņēmis uz savu kabinetu, šodien viņam iekodusi kaut kāda traka muša, un ja es zvanīšu no sava mobilā tad jau arī noteikti skatīsies greizu aci, ko es darba laikā tadas lietas risinu.
Ну вот и оппоненты нашлись...Amuil, я согласна с Вами, да и очень правдоподобно звучит no Ilzer:laiks, ko pavadu salonā viena vienīga atpūta...стоит попробовать, вот только предыдущие расценки...надеюсь маникюр более демократичен, но желание!!! желание зародилось еще при виде " томно расслабившегося" бизнесмена. Теперь точно попробую!
Я за маникюр плачу 3 лата (это уже с покраской), хожу 1 раз в 2 недели. За месяц получается 6 лат. Думаю вполне можно позволить.
Невольно вспоминается анекдот: Вы что любите детей? Нет, что Вы, но сам процессс....Спасибо!
Tam toze ceni ochen demokratichnije, a laki i kachestvo SUPER!
Adress ->"Server A" SIA
Brīvības gatve 229 (VEFa rajons, VP), Rīga LV-1039
MASTER -> INGA!
www.delfi.lv
sadalja skaistumkopshana-tur Jums ieteiks ne vienu vien salonu
Da no otzivov ne bydet... a zdes realnije ludi, realnij master, podtverzdeno vremenem t t.d
Pie mums Latgalē cenas ir nedaudz zemākas (uzlikšana 15 Ls, bet profilakse 7 Ls ar visu nolakošanu un zīmējumumiem). Tiešām, kad pierodi, tad liekas, ka tiešām sev manikīru vairs netaisīsi.
Однако, сколько я экономлю денег и времени......
Явно бух!!!!!!!!!!!!!:))):)
Настоящий бухгалтер!
Закрыть
Краткое описание нарушения