Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Компьютерные программы, авторские права и лицензирование

Datorprogramma un internetbanka К списку тем

Datorprogramma un internetbanka
Gribu lūgt Jūsu palīdzību un viedokli,kā tas ir reāli?Zinu,ka manā grāmatvedības programmā nav iespējams ne importēt ne eksportēt datus.Vaišajā gadījumā ir vērts strādāt caur internetbanku,jo visi maksājumi vēlreiz jāvada datorprogrammā?Tātad grāmatvedim papildus darbs.Nākošais - ieņēmumi tikai mazumtirdzniecībā,apjoms liels,caur banku maksājumi tiek veikti katru dienu( 3-8).Reāli man tāpat ar naudu jāiet uz banku katru dienu,bet atgriežoties es lepni varu aizvadīt maksājumus caur internetbanku.Mantas liekas nedaudz komiski.Jair laiciņš un cits viedoklis,lūdzu, padalieties tajā!
Vijoliite
Vijoliite 30.08.2005 08:58
1711 сообщений на сайте

Ответы (24)

Мне кажется, что в любом случае интернет банк-это удобно. А далее - каждому решать самому.
Irena22
Irena22 30.08.2005 09:02
42998 сообщений на сайте
Arī man ir šāda situācija, tikai apjomi mazāki.Es gan skatos no naudas ekonomijas viedokļa.Var vinnēt uz komisijas maksām.Vēl diezgan ātri pārskaita naudu klientiem.Manvismaz tā šķiet.
Aivareno
Aivareno 30.08.2005 09:04
6641 сообщение на сайте
Paldies.Jā,tieši komisijas maksa manā gadījumā ir galvenais.Arī internetu pieslēdza darbavietā tikai galvenokārt tādēļ,bet tas maksā Ls 17,80, un tad jau kopā ir nedaudz lielākas izmaksas nekā bija ar Hansabankas komisijas maksājumiem.Manā gadījumā tā vairāk ir prestiža lieta.Skumīgi.
Vijoliite
Vijoliite 30.08.2005 09:13
1711 сообщений на сайте
Ja jums, lai veiktu maksājumus, ir jānes nauda uz banku, tad gan laikam internetbankai lielas jēgas nav. Bet vispār - tā ir ļoti ērta un laba lieta.
Bima
Bima 30.08.2005 09:14
722 сообщения на сайте
Ja tie ir tikai 3-8 maksājumi, tad internetbankā to ievade neaizņems vairāk par kādām 5-10 minūtēm.Komisijas maksas ir mazākas. Man piemēram, bosa bieži vien nav visu nedēļu - un labāk lietu par internetbanku es nevaru iedomāties, uzliec elektronisko parakstu un viss!

Arī man katru dienu jānes nauda uz banku, bet es to uzskatu par pastaigu un atpūtu no datora (kaut gan man banka ir 100metru attālumā no darba).
Rita
Rita 30.08.2005 09:22
959 сообщений на сайте
Nesaprotu kādēļ lai veiktu maksājumus caur interbanku nauda jānes uz banku.Janu vienīgi pie skaidras naudas iemaksas. Bet to taču nav jādara katru dienu. Manuprāt interbanka ir ļoti laba lieta. Pārskaita naudu momentā bez problēmām.
Ilma
Ilma 30.08.2005 09:24
30495 сообщений на сайте
Arī ar kontu izdruku saņemšanu nav jāmocās rindās un visu katru brīdi varu apskatīties kas kontā noticis.
Ilma
Ilma 30.08.2005 09:25
30495 сообщений на сайте
Bet internets pats par sevi piedāvā daudzas iespējas, bez internetbankas.Esšobrīd palieku kā bez rokām , ja nav internets.Unkur gan vēl VGK! Es arī no sava konta visu daru caur internetbanku.Unpašam vismaz nav jāstāv banku garajās rindās.
Aivareno
Aivareno 30.08.2005 09:27
6641 сообщение на сайте
Citādi nauda nerodas norēķinu kontā, jo ir tikai mazumtirdzniecība.Un īpašniekiem nav tādu rezervju, lai tur pastāvīgi atrastos naudas summa, kas būs vajadzīga tajā dienā.Dzīvojam tikai ar to, kas ir...
Vijoliite
Vijoliite 30.08.2005 09:29
1711 сообщений на сайте
Vijolīte, man jau ar tas pats, bet vienalga no internetbankas es neatsakos.Tasvienkārši ir ērti.Man vispār patīk izmantot jaunās tehnoloģijas, saprāta robežās protams:)
Aivareno
Aivareno 30.08.2005 09:40
6641 сообщение на сайте
Это очень удобно вводить платежи в программе, а потом экспортировать в интернет-банк. Закажите эту доработку продавцу программы, это не так дорого.
Makssoft
Makssoft 30.08.2005 09:46
24096 сообщений на сайте
Paldies visiem par viedokļiem.Arī es pati esmu par jaunajām tehnoloģijām un dzīvoju laikam līdzi un labi saprotu,kas ir internetbanka.Manuprāt, ideālais tās pielietojums ir budžeta iestādēs un vairumtirgotājiem.Bet, ja tik ļoti es to izjūtu, ka tas vajadzīgs prestiža pēc,tādēļ mans viedoklis bija tāds.

Makssoft- paldies,būs arī manai programmai drīzumā šī iespēja.( Nemāku uzlikt smaidiņu!)
Vijoliite
Vijoliite 30.08.2005 10:10
1711 сообщений на сайте
Vijolīt, kā Tu zini ka Zalktim būs tāda iespēja.man jau arī Zalktis!Smaidiņš liekas uzrakstot tās zīmes kas ir blakus smaidiņiem.Piemēram kols un iekavas ciet zīme ir smaidiņš:)
Aivareno
Aivareno 30.08.2005 10:21
6641 сообщение на сайте
Par cik man radās šī iespēja ar internetbanku darboties un vienreiz es gribēju nosūtit PVN deklarāciju un atskaites uzņēmuma vadītājam, jo ir tā ikona par informācijas eksportu mūsu programmā,tāpēc izmēģināju.Iznāca izkropļota deklarācija ,lieliem burtiem utt.Esuzrakstīju vestuli Ainaram,viņš atbildēja, ka tuvākajā laikā par to ir domāts,bet to ikonu par eksportu neesot varējuši noslēpt.Paldies!
Vijoliite
Vijoliite 30.08.2005 10:47
1711 сообщений на сайте
Чтобы послать отчёты по интернету, от программы это не зависит. Необходимо наличие pdf - принтера в Вашем Windows. Скачать можно с www.pdf995.com(бесплатный).

http://www.pdf995.com/download.html
Makssoft
Makssoft 30.08.2005 12:40
24096 сообщений на сайте
И еще можно отчеты заполнять на сайте VID -и отправлять, а носить ведь все равно надо.
Qwert
Qwert 30.08.2005 12:56
885 сообщений на сайте
Речь шла об отправке отчётов руководителю фирмы.
Makssoft
Makssoft 30.08.2005 13:14
24096 сообщений на сайте
А зачем пдф. принтер? Там же есть возможность экспорта в экцель-а оттуда посылй куда хочешь.
Qwert
Qwert 30.08.2005 13:17
885 сообщений на сайте
"И еще можно отчеты заполнять на сайте VID -и отправлять, а носить ведь все равно надо."

Я вот тоже с этого месяца буду отсылать электронным способом. Вопрос: знаю, что еще и отнести нужно в течении 15 дней после срока сдачи отчетов, а зачем? Может все это из-зи электронной подписи, т.к. она у нас не распространена? Светлые головы! Просветите:)
Alenushka
Alenushka 30.08.2005 13:18
1041 сообщение на сайте
От подписи.
Qwert
Qwert 30.08.2005 13:19
885 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.