Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Nuzhna li licenzija na Excel? К списку тем
Nuzhna li licenzija na Excel?
Dorogije kollegi? Pomogite. U menja mozhno skazat net nikakogo opita v vedeniji buhgalteriji, no vot pojavilos predlozhenije o rabote v nebolshoj firme, gde mne predlagajut vesti buhgalteriju. Firma novaja, avtoserviss, zavtra poluchajet kod PVN platelchika. Hochu vesti buhgalteriju na svojom kompjutere doma v Excel, no tam u menja ne licenzirovannij Windows. Mozhno li tak delat?
Ответы (44)
Ну если только Вы никому не скажете что ведете дома.
A jesli s VIDa prijdut i sprosjat, gde kompjuter? Otchjoti to na kompe budut delatsja...?
Neuztraucieties.Palasiet par šo tēmu
diskusijas.Esarī kārtoju grāmatvedību ar datoru.Mumsuņēmumam ir nopirkts Zalktis.Mazajiemideāla programma.Maksā aptuveni Ls 30,00.Kad bija audits, tad prasīja licenci tikai grāmatvedības
programmai.Jofirmai nav sava datora un līgums starp mani paredz ka firma man pērk kanc. preces - kārtridžus un papīru, bet grāmatved''ibu kārtoju uz sava datora.
Aivareno, a programmu kupila vam firma? Ili vi sami?
Es Jums arī ieteiktu nopirkt Zalkti un Nevajadzēs nekādu Exeli.ParLs 30 Jūs iegūsiet daudz vairāk nekā cerējāt.
Tolko na firmu progu pakupat nado.
A jejo firmadolzhna pokupat ili sam buhgalter dlja lichnogo polzovanija?
www.zalktis.lv.Te Jūs varat lejuppielādēt un bezmaksas izmēģināt vairākus mēnešus.
www.zalktis.lv.Te Jūs varat lejuppielādēt un bezmaksas izmēģināt vairākus mēnešus.
A gde jejo mozhno kupit? Ja iz Rezekne...
Možno, no kak firma pokažet licenciju.Painteresutespo meilu
zalktis@zalktis.lv
Znachit 3 mesjaca, poka ja jejo isprobuju u menja ne dolzhno bit ni kakih problem s VID?
Ieejiet
Zalktis.lvmājas lapā,tur viss aprakstīts,kā var nopirt!Jums pa pastu!
Jūs ielādējiet imegināsanai , tad mēģiniet un pasūtiet rēķinu.Jums to atsūtīs pa pastu.samaksāsiet, tad Jums atsūtīs disku ar licenci.
Ja izmēģināšanas laikā Jūs varat neuztraukties.
Sugar24, а не боитесь без никакого опыта браться за работу бухгалтера?
Но начинать то когда то надо!
Волков бояться-в лес не ходить:)
Закрыть
Краткое описание нарушения