Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Pamatlīdzekļu uzskaite
Grāmatvedības uzskaites programma paredz norādīt pamatlīdzekļu grupas nosaukumu un kodu. Vai varat, lūdzu, minēt kādus piemērus? Normatīvajos aktos atrodu tikai pamatlīdzekļu kategorijas, bet neatrodu neko par pamatlīdzekļu grupām.
Jau iepriekš pateicos.
Ответы (173)
Aivareno на 4 страницах цену себе набивает?
Как-то не отличаются смелостью наши бравые латвийские парни
C2h5oh, ну почти на четырех...
Da kakaja tam cena, ja sdetsva pareņ skromnij.:)
Заметно-аж 5 страниц и все о своей скромности:))))
runājot par itāļiem, esmu tos redzējusi tikai pa TV, turklāt esmu precējusies ar latvieti un pārsvarā sev apkārt redzu latviešus un krievus, nu viens indietis gan dzīvo manā mājā

, tā, ka Aivareno, bez iemesla vēl nevienam pa galvu neesmu devusi
Kā es varu zināt Tavus iemeslus!:)))
vispār jau es neuzbrūku. Ja uzbrūk man, tad aizstāvos. Ja aizstāvos, tad varu iedot arī pa galvu

bet nu līdz tam tiešām mani stipri jānoved.
Kas to zina, varbūt Forumā jau esmu Tevi novedis līdz tādai stadijai.;)
Что-то мне кажется, что такую цель наш агент 007 себе и поставил
Nu Irena22, vi i zagnuļi.Moja ceļ nabratsja znaņijam.Eto ja tut v svodonoje vremja neudačna šuču.
Да какие паматлидзекли, когда такие темы обсуждаются!:)))
Aivars7, про Ваши паматлидзекли можно поговорить и в другом месте:)
Хорошо, продолжим о любви.
Brīnos par grāmatvedības firmām (ja Aivareno informācija ir patiesa), kas klientu apkalpošanai iegādājas tādu "štruntu" kā "Zalktis". Un tad vēl stāsta klientiem ko tik viņi neizdarīs un par ko tikai nenesīs atbildību par iespējami zemu cenu.
Да тут жарко , как я погляжу!
Aivars7 сам напросился!
Aivareno, я ж только пошутила.
Irena22 это ж Айварено напрашивается;)
Напросился на замечание Zanekiploka.
Закрыть
Краткое описание нарушения