Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Компьютерные программы, авторские права и лицензирование

Ar programmu vai bez? К списку тем

Ar programmu vai bez?
Cienījamās kolēģes, sakiet lūdzu, vai jums ir ērti strādāt ar programmām?

Varbūt esmu pārāk piekasīga, bet neviena no daudzām (pāri 15) izmēģinātajām programmām man, kā galvenajai grāmatvedei, nesniedza skaidru priekšstatu par uzņēmumā notiekošajām operācijām.

Tāpat salīdzinoties ar preču piegādātājiem, esmu nonākusi pie secinājuma, ka gandrīz visiem uzņēmumiem, kuriem ienāk apmaksa par 30-50 PPR vienlaicīgi, ir problēmas ar maksājumu identifikāciju un attiecīgi norēķini ar preču saņēmējiem. Lai atrastu piemēram izlaistu PPR, gada norēķini ir jāpārskaita ar kalkulatoru. Ar šausmām gaidu gada sākumu, kad sāksies atlikumu salīdzināšana

Savā uzņēmumā esmu pati sastādījusi Exel tabulas norēķiniem, dažas krustpārbaudes tabulas, toties esmu droša, ka nekas un nekur nepazūd, kļūdas atklājas divu kontu un mēneša robežās un man ir pilnīgi skaidrs priekšstats par aktīvu kustību.

Kāds ir jūsu viedoklis par šo tēmu? Piebildīšu, ka mūsu uzņēmuma ienākošo PPR apjoms ap 2000-3000 mēnesī, piegādātāji ap 100, mēneša apgrozījums ap 80000-120000.
Rude1
Rude1 07.11.2005 19:35
169 сообщений на сайте

Ответы (24)

Piedodiet, Liepupe, dusmu uzsita pati tēma, kura ir tik sasāpējusi! Atvainojos, ka neuzmanīgi uzrakstīju jūsu niku.
Rude1
Rude1 07.11.2005 22:32
169 сообщений на сайте
Ak, nieki - nepateiktu - neievērotu...:)
Liepupe
Liepupe 07.11.2005 22:57
нет сообщений на сайте
Principā, ne jau programmas vainīgas, bet gan cilvēki, kas ar tām strādā! Ir jau viegli automātiski uzlikt konta bloķēšanu, ja ir parāds, bet , lai šī bloķēšana parādītos tur, kur vajag- ir jāpadomā ar galvu.

Es gan sastopos ar gluži pretēju pieredzi - mūžīgi ar savām programmas izdrukām esmu spiesta pierādīt darījumu partneriem, kas strādā ekselī, par ko viņi ir vai nav parādā:D

Bet, ja programmas datu bāzi sakārto jau no paša sākuma, tad gan debitoru, gan kreditoru pārskatu var redzēt perfekti.(Vismaz ASSAKKO). Nemaz nerunājot par bilanci, ko programma iedod automātiski.

Algas programma gan mani brīžam tracina.
Tiggra123
Tiggra123 08.11.2005 09:23
435 сообщений на сайте
Ja jūs esiet izmēģinājusi pāri par 15 programmām, tad kapitāli neesiet apguvusi nevienu.Vienamotram jau ir tādi uzskati:bet man dators tā rāda,itkā tas strādātu autopilotā.
Japaina
Japaina 08.11.2005 10:45
10269 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.