Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Hansa - programma
Labdien,
sakiet kur var apgut pamatzinashanas par Hansas programmu, jo talak jau pati vareshu vienkashi meginot un vadit, bet.. ka pamatus, jo stunda esot apmaciba 35,-Ls
Ответы (35)
Varbut kads vai kada var ieteikt ka sho programmu var apgut nedaudz pats, jo man priekshnieciba nolema uznemumam iegadaties sho programmu.
Ja jau priekšniecība tik gudra,lai arī apmaksā 35 Ls stundā
Ну если она решила ее преобрести- то и обучить должна?
А разве других прог нет?
http://www.vgk.lv/index.php?setgc=forum&action=shposts&fid=3&tid=24612
http://www.vgk.lv/index.php?setgc=forum&action=shposts&fid=3&tid=24622
Прочитайте сначала это. И мой вам совет - всячески отговаривайте ваше начальство покупать эту программу. Руководство по пользованию вы можете скачать на их сайте
www.hansaworld.com Правда на латышском у них не очень много. Если понимаете по-английски - будет легче.
Nu tieshi ta jau ari ir sanacis, ka patreiz ir ta, ka priekshnieks grib sho programmu, jo ta bijusi vina ieprieksheja darba vieta, bet es neesmu ar to stradajusi, ka vien dzirdejusi loti sliktas atsauksmes.
Tad vel tie programmas uzstaditaji par to apmaciju prasa tadas summas, ka arprats - ka tad es, kas nav stradajis ar to programmu - lai uzreiz saprotu!
Interesanti - priekshnieks grib sho programmu, jo straadaajis ieprieksheejaa darbavietaa. Es domaaju, ja programma buutu slikta, tad vinjsh to negribeetu.
Par apmaaciibaam - apmaaciibas maksaa tik, cik taas maksaa :). Ja jums ir veeleeshanaas un laiks, tad no
HansaWorld.comvarat ieguut rokasgraamatas un izstudeet taas. (ja nesanaak zvaniet uz 7365811)
P.S. straadaajot bez apmaaciibas gan var rasties daudzas "probleemas", kuras vareetu vienkaarshi atrisinaat zinot, kaa pareizi straadaat.
Bagira:
pochemu takoje plohoje otnozhenije? pojasnjite pozalusta...
Я с Ханзой знакома не сильно много, неплохая программа, но не на эти деньги.
spasibo. chegozhe v nei nehvatajet za eti dengi?
Зарплаты, в первую очередь.
(neproblema) modulj zarplat i personala stoit ~700LVL.
a vo vtoruju?
Ответила в другой теме про Ханзу.
es esmu par šo programmu dzirdējusi, ka viņa ir sarežģīta uz to, ka neļauj labot kļūdaini ievadītu informāciju. un pie kam apmācība 35Ls stundā ir neadekvāti dārga!
dažiem Excel arī liekas sarežģīts....
Hansa nav sarežģīta apmācītam lietotājam! (tikmēr, kamēr viņš nesāk darīt to, ko viņam nevajag darīt)
ja arī tas ir vienam cilvēkam, tad tas nav tik tragiski. Visu šāda līmeņa programmu konsultanti maksā vismaz tikpat! nekustamā īpašuma vērtētāji prasa dārgāk, normāli kursi maksā dārgāk... var atrast veel daudzas lietas, kas maksā dārgāk.
Apmācības ir ieviešanas sastāvdaļa un parasti taas ir grupas, vidēji 4 un vairāk cilvēki. 35/4=8.75 par stundu. Kur te ir daargi??? Pat braukšana autoskolā maksā dārgāk.
Paz, а вы сами пользуетесь этой программой или только рекламируете?
es ikdienā strādāju ar šo programmu un NAV viņa sarežģīta. un ļoti daudzas lietas ir daudz vienkāršākas, nekā citās programmās.
par kļūdaini ievadītu informāciju:
1. normālā sistēmā visiem nav jālabo grāmatojumi pa labi pa kresi;
2. ja jums ir atbilstošas tiesības, tad visu, ko vajag, var labot!
Я уверена, если 10 человек говорит плохо, а один хорошо, то значит все-таки что-то не в порядке. Если для вас Ханса делает все что надо и вы не используете в ежедневной работе Эксцель, я за вас искренне рада.
Закрыть
Краткое описание нарушения