Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Ceļazīme vai maršruta lapa К списку тем
Ceļazīme vai maršruta lapa
Sakiet lūdzu ar ko atšķiras Ceļaszīme no Maršruta lapas? Ja mūsu uzņēmumā direktors brauc ar dienesta auto, kuru no tām veidlapām man būtu jāaizpilda?
Paldies!!!
Ответы (8)
Vienā uzņēmumā,kur auto tiek izmanotots katru dienu,es rakstu maršruta lapu,jo tā ir ietilpīgāka un ērtāka katras dienas braucienu atspoguļošani.Ir izstrādāti maršruti ar numuriem ,kur ir maršruta nosaukums,attālums, degvielas patēriņš. Pamatmaršruti, piemēram, banka,VID,tuvākie preču piegādātāji,citas struktūrvienības un tālie maršruti - Rīga u.c.
Toties citā mazākā uzņēmumā,kur auto tiek izmantots 1 reizi nedēļā tikai pēc precēm uz Rīgu -rakstu ceļazīmes.Liekas tā parskatāmāk.Pricipā ,tas kas vajadzīgs izdevumu degvielas iegādei attaisnošanai, abos gadījumos ir nemainīgs - pamatojums.
Ambera-sakiet lūdzu,kā to tehniski dara -iedot šādu atsauci uz publicētu materiālu vai no šīs lapas vai arī no citām.Neesmu pati to vēl apguvusi.
Noklikšķiniet uz norādi un atveras lapa. Dotajā gadījumā - jautājums par maršruta lapām (pabrauciet drusku uz leju).
Vai arī jautajums bija kā pašu atsauci iedot? Tad - nokopējiet no lodziņa augšā un iekopējiet to savā atbildē.
Timani-paldies!Nu redz, cik vienkārši!Ja ar kopēšanu tikai,tad skaidrs,es domāju,ka sarezģītāk,pati neesmu pamēģinājusi, jo bail palaist kādu muļķību gaisā...
Mēģiniet droši, kamēr nenospiedīsiet "Pievienot atbildi" nekas gaisā nepalaidīsies
Rīkojums par dienesta automašīņu izmantošanu:-@
Закрыть
Краткое описание нарушения