Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство
Zīmogs uz atskaitēm VID К списку тем

Aivareno 05.12.2005 13:06
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Ответы (90)
Vai jūs visi šeit esat tādi ļaunatminīgi, ka rakstāt par kaut kādiem kolēģu grēkiem со времен царя Гороха?
Es gan tāds neesmu - atriebjos un uzreiz aizmirstu.
Aivareno, turies! Vīriešu suga ir ar Tevi! Lai tās dāmas sprēgā, viņām "tāds darbs"!
Nedod, Dievs, tagad arī mani ieskaitīs grēciniekos, un kad šie laiki beigsies, tad atcerēsies... Bail padomāt!
Es gan tāds neesmu - atriebjos un uzreiz aizmirstu.

Aivareno, turies! Vīriešu suga ir ar Tevi! Lai tās dāmas sprēgā, viņām "tāds darbs"!
Nedod, Dievs, tagad arī mani ieskaitīs grēciniekos, un kad šie laiki beigsies, tad atcerēsies... Bail padomāt!

А я считаю, что любое, даже самое маленькое отстаивание своих прав достойно похвалы.

Inst 07.12.2005 09:12
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Ne es atkāpjos, ne tēloju varoni.Neviensjums neprasa mani apriet.Nuja nav ko teikt, tad netērējiet savu dārgo laiku. Es vienkarši uzrakstīju, kā rīkojos.Ne es rakstīju, ka aizstāvu savas tiesības, nekā.Turpmāk izvērtēšu vispār savu uzvedību te. Citādi, man jau sāk apnikt tie uzbrukumi ne par ko.Katramir tiesības uz savu viedokli, bet ja tas pārvēršas par balagānu, tad stulbums vien sanāk.:(

Aivareno 07.12.2005 10:26
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте

Tatjana20 07.12.2005 11:04
1635 сообщений на сайте
1635 сообщений на сайте

Indrina 07.12.2005 11:37
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте

Frog 07.12.2005 11:46
1186 сообщений на сайте
1186 сообщений на сайте
Aivareno
Tādu lēmumu gan nevajag pieņemt - viedokļu dažādībai ir jābūt.
Visi taču mēs neesam spējīgi vienmēr dot padomus un atbildes, pie kam pareizas un argumentētas.
Forums ir forums. Uzskatu, ka drīkst pajautāt, drīkst padalīties iespaidos, padalīties priekos un bēdās, arī pajokot (kā es šad un tad, dažkārt varbūt arī nevietā vai par daudz). Bet par to nevajag nekādā ziņā apvainoties un ņemt pie sirds.
Visi taču esam cilveki, esam dažādi. Visi vienādi nekad nebūsim.
Aivareno, ja Tu būtu sieviete, nosūtītu Tev virtuālu rozi vai maijpuķīšu pušķīti, bet kā vīrietim - nezinu, varbūt virtuālu laba vīna glāzi - atslodzei. Neļaunojies ne uz vienu, neviens jau negrib sliktu, es vismaz tā domāju un ticu.
Tādu lēmumu gan nevajag pieņemt - viedokļu dažādībai ir jābūt.
Visi taču mēs neesam spējīgi vienmēr dot padomus un atbildes, pie kam pareizas un argumentētas.
Forums ir forums. Uzskatu, ka drīkst pajautāt, drīkst padalīties iespaidos, padalīties priekos un bēdās, arī pajokot (kā es šad un tad, dažkārt varbūt arī nevietā vai par daudz). Bet par to nevajag nekādā ziņā apvainoties un ņemt pie sirds.
Visi taču esam cilveki, esam dažādi. Visi vienādi nekad nebūsim.
Aivareno, ja Tu būtu sieviete, nosūtītu Tev virtuālu rozi vai maijpuķīšu pušķīti, bet kā vīrietim - nezinu, varbūt virtuālu laba vīna glāzi - atslodzei. Neļaunojies ne uz vienu, neviens jau negrib sliktu, es vismaz tā domāju un ticu.
Diemžēl, auto patiešām nav mana stiprā puse, jo man auto pašam nav, un tādu modeli (firmu) arī nebiju dzirdējis. Atzīstos godīgi. Esmu puisis no laukiem, pārsvarā braucu ar zirgu ratos vai līnijdroškā, ziemā - ragavās vai kamanās... 
"Un vienam ratos man ir skumji" - no dziesmas.

"Un vienam ratos man ir skumji" - no dziesmas.
Nu jā, Cleo, kas tad man lauku puisim dos tādu mašīnu, pie kam vēl sarkanā krāsā?
Ja vēl būtu Jāņunakts krāsā, tad nu vēl. Es, šeku reku, ar savu ķēvīti... Teci, nu!
Ja vēl būtu Jāņunakts krāsā, tad nu vēl. Es, šeku reku, ar savu ķēvīti... Teci, nu!
Красивая.
Но скорее кукрэк арба
Но скорее кукрэк арба

Esk 07.12.2005 21:07
1147 сообщений на сайте
1147 сообщений на сайте
Cleo - paldies par komplimentu manam ciemam!
Mēs arī gaismu ar spaiņiem istabā nesam.
Un istabas mums ir tik šauras, ka suns ar asti luncinās nevis pa labi, pa kreisi, bet tikai uz augšu, uz leju.
Mēs arī gaismu ar spaiņiem istabā nesam.
Un istabas mums ir tik šauras, ka suns ar asti luncinās nevis pa labi, pa kreisi, bet tikai uz augšu, uz leju.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть