Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

'Par čekiem К списку тем

'Par čekiem
Cik Ls liels čeks var būt, ja čekā nav uzrādīti firmas rekvizīti? Paldies!
Sarmite18
Sarmite18 12.12.2005 13:55
18 сообщений на сайте

Ответы (7)

(8) Ja kases čeks ir izsniegts par darījumu, kura vērtība bez nodokļa ir mazāka par 20 latiem un tajā nav ietverta šā panta sestās daļas 2.punktā minētā informācija, kases čeks izmantojams par nodokļa rēķinu, ja tajā ir ierakstīts preču (pakalpojumu) saņēmēja nosaukums (fiziskajai personai — vārds, uzvārds), juridiskā adrese (fiziskajai personai — deklarētā dzīvesvieta) un Valsts ieņēmumu dienesta piešķirtais ar pievienotās vērtības nodokli apliekamās personas reģistrācijas numurs. Ierakstu preču piegādātājs (pakalpojumu sniedzējs) izdara čeka virspusē vai otrā pusē, apliecinot ierakstu ar parakstu un spiedogu.
Tt7
Tt7 12.12.2005 13:59
37863 сообщения на сайте
ierakstiet trūkstošo informāciju ar roku.
Indrina
Indrina 12.12.2005 14:10
нет сообщений на сайте
Sveikas,

man tads pats jautajums, jo tikko man teica, ka piem., pavadzime mums SIA XXX bija izrakstita par 900,-Ls un pecak tika atnests ceks par sho summu (otra puse zimogs un paraksts), bet nav stingras uzskaites ceka pielikuma kvits kura uzraksta firmas rekvizitus.

Tos es pierakstishu ar roku, bet...

Jautajums - vai summa kura lielaka par tiem 20,-Ls var nebut shie musu uznemuma rekviziti un vai...

vai tas var kalpot shaja gadijuma ka maksajuma dokuments>?

Kada situacija ir Jums -= Sarmite18?
Sindija
Sindija 12.12.2005 14:19
988 сообщений на сайте
Sindija, Jūsu gadījumā čekā ir jābūt iedrukatām PPR numuram.
Tt7
Tt7 12.12.2005 14:27
37863 сообщения на сайте
man liekas ka ja ir pavadzime, tad PVN jau var atskaitit, un talak ceks vienigais ko dara-apliecina maksajumu, un prieks PVN atskaitisanas nav vajadzigs, jo PPR ir nodokla rekins. A vispar ierobezojumu nav: 1) ja cekam ir iedrukati rekviziti, tad summas ierobezojumu nav; 2) ja ceks mazaks par 20 ls un nav rekvizitu, tad jaieraksta ar roku un jauzliek spiedogs un pardeveja paraksts; 3) ja ceks lielaks par 20 ls un nav rekvizitu tad japrasa kvits (parasta, nevis stingras uzskaites) un uz tas zimogu. Nu apmeram ta kautkad bija.
Drushka
Drushka 13.12.2005 11:48
326 сообщений на сайте
Stingrās uzskaites kvītis izraksta, ja ir atļauts strādāt bez kases aparāta vai ja dotajā momentā kases aparāts nestrādā - čeka vietā, bet čekam pievieno vienkāršu kvīti (rakstītu ar kreiso roku, kāju u.t.t. )
Ambera
Ambera 13.12.2005 12:14
21759 сообщений на сайте
čekā jābūt iedrukātam ne tikai PPR numuram, bet arī sērijai un datumam (noteikumi par EKA)
Xau
Xau 13.12.2005 13:59
297 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.