Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство

Kases gramata К списку тем

Kases gramata
Ja kasē naudas kustība (zem 100ls) notiek reizi mēnesī vai retāk, vai ieraksti tik un tā jāizdara katru nedēļu, mēnesi? Vai tikai pie naudas kustības?
Vijali
Vijali 14.12.2005 11:23
1 сообщение на сайте

Ответы (5)

Пр. о кассовых операциях.
Inst
Inst 14.12.2005 11:27
нет сообщений на сайте
http://www.vgk.lv/index.php?setgc=forum&action=shposts&fid=7&tid=28951
Ambera
Ambera 14.12.2005 11:41
21759 сообщений на сайте
manuprāt ja veic ierakstus reizi nedēļā, tad veic tajā nedēļā, kad kustība ir bijusi. Bet ja jau tik reti ir kustība, tad gan es veiktu kases grāmatas kārtošanu katru dienu, kad ir bijusi kases operācija nevis par periodu - nedēļā reizi.
Cleo
Cleo 14.12.2005 12:29
19235 сообщений на сайте
Tad jautājums- kāpēc tad programma, izdrukājot kases grāmatu , izdrukā arī tās nedēļas, kad nav bijuši ieraksti. Cik es atceros no kaut kāda semināra, tad bija jāraksta tā :nedēļas sākuma datums un "līdz" ,un tad datums, kad kaut kas notika, bet obligāti bija jābūt ierakstam mēneša pēdējā dienā.
Velta50
Velta50 14.12.2005 13:30
280 сообщений на сайте
tas jautājums ir jāuzdod programmas izstrādātājiem manuprāt.
Cleo
Cleo 14.12.2005 14:42
19235 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.