Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Налоги и пошлины
PVN, ja PL nepiedalās ražošanā К списку тем
Ответы (45)
Paldies visiem, kuri atbildēja. Tagad sapratu - nedrikst lāču ādas, bet telefaksus drīkst.
Paldies visiem arī nopietni!
Paldies visiem arī nopietni!
[]Aivars007
22.11.2005 09:49
Man nākas klausīties tieši finansu specialitātes studentu atbildes, arī šādos jautājumos.
Kad pajautāju, kā aprēķina IIN, tad reizēm tik vien var "izspiest" - bruto algu pareizina ar 0,25. Diemžēl, kaut arī students ir jau ticis līdz 4.kursabeigām.
Aivars007
22.11.2005 10:13
Tagad gan ir jauki - esmu novērojis, ka studentiem kursa darbu sagatavošana ir vieglāka par vieglu - sameklē jau gatavu darbu, nospiež Ctrl+A, nospiež Ctrl+C un Ctrl+V, tad vēl Replace - samaina vajadzīgos firmu nosaukumus, un lieta darīta. Atliek izdrukāt uz aiznest uz augstskolu.
Man bija praksē šāds kuriozs: Jautāju studentam - Jūs pats šo darbu esat lasījis? Atbilde: Jā, man bija tas gods!
Smejies vai raudi, bez vārdiem!
[]Aivars007
22.11.2005 10:33
Kristinej
Jaukumiņ, šeit neviens netika rakstījis, ka studenti stulbi
22.11.2005 09:49
Man nākas klausīties tieši finansu specialitātes studentu atbildes, arī šādos jautājumos.
Kad pajautāju, kā aprēķina IIN, tad reizēm tik vien var "izspiest" - bruto algu pareizina ar 0,25. Diemžēl, kaut arī students ir jau ticis līdz 4.kursabeigām.
Aivars007
22.11.2005 10:13
Tagad gan ir jauki - esmu novērojis, ka studentiem kursa darbu sagatavošana ir vieglāka par vieglu - sameklē jau gatavu darbu, nospiež Ctrl+A, nospiež Ctrl+C un Ctrl+V, tad vēl Replace - samaina vajadzīgos firmu nosaukumus, un lieta darīta. Atliek izdrukāt uz aiznest uz augstskolu.
Man bija praksē šāds kuriozs: Jautāju studentam - Jūs pats šo darbu esat lasījis? Atbilde: Jā, man bija tas gods!
Smejies vai raudi, bez vārdiem!
[]Aivars007
22.11.2005 10:33
Kristinej
Jaukumiņ, šeit neviens netika rakstījis, ka studenti stulbi
Esk 22.12.2005 09:23
1147 сообщений на сайте
1147 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть