Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Компьютерные программы, авторские права и лицензирование
Axapta un Navision Attain К списку тем
Elitaj 09.01.2006 17:00
3 сообщения на сайте
3 сообщения на сайте
Ответы (28)
meeginiet pamekleet forumaa. tur shie topiki noteikti ir. ljoti iisi - Navision ir mazaakaam(zem 100 lietotaaji) kompaanijaam Axapta lielaakaam(virs 100)
Paz 09.01.2006 17:56
225 сообщений на сайте
225 сообщений на сайте
А, что у Вас две программы ?!?
Di-di 10.01.2006 01:19
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Pievienojos "Elitaj" jautajumam.
// А, что у Вас две программы ?!?
jautājums ne ponemu
Jautaajuma buutība atrast cilvēciņu, kas ir strādājis abās sistēmās.
Man domāt, ka tāds cilvēks varētu sniegt, protams subjektīvu informāciju, bet tomēr ...!
Iepriekš redzētie komentāri balstīti Microsoft ieteikumiem (~apgrozijums,~lietotaju skaits ), kā arī uz personīgās pieredzes darbā tikai ar vienu sistēmu.
Ideja sekojoša:
Ir skaidrs ka izvēlēts ir tikai AXAPTA vai NAVISION ATTAIN.
Planojamais lietotāju skaits līdz 50-100.
Pielietojums vairum-mazum tirdz. tīkls , finanses, algas, pamatlidz.
Puse no tiem pa reģioniem, tīklā ar 128-512Kb VBT.
1.Abassistēmās reģionos varētu strādāt caur Microsoft Termināl servisu.
2.Abassistēmās reģionos varētu strādāt caur Replikāciju.
3.Axaptaiir itkā tievais klients šadiem gadījumiem.
Ir skatīts weba links
http://www.rabota-na-rezultat.ru/
un citi.
// А, что у Вас две программы ?!?
jautājums ne ponemu
Jautaajuma buutība atrast cilvēciņu, kas ir strādājis abās sistēmās.
Man domāt, ka tāds cilvēks varētu sniegt, protams subjektīvu informāciju, bet tomēr ...!
Iepriekš redzētie komentāri balstīti Microsoft ieteikumiem (~apgrozijums,~lietotaju skaits ), kā arī uz personīgās pieredzes darbā tikai ar vienu sistēmu.
Ideja sekojoša:
Ir skaidrs ka izvēlēts ir tikai AXAPTA vai NAVISION ATTAIN.
Planojamais lietotāju skaits līdz 50-100.
Pielietojums vairum-mazum tirdz. tīkls , finanses, algas, pamatlidz.
Puse no tiem pa reģioniem, tīklā ar 128-512Kb VBT.
1.Abassistēmās reģionos varētu strādāt caur Microsoft Termināl servisu.
2.Abassistēmās reģionos varētu strādāt caur Replikāciju.
3.Axaptaiir itkā tievais klients šadiem gadījumiem.
Ir skatīts weba links
http://www.rabota-na-rezultat.ru/
un citi.
Opsis 10.01.2006 11:17
5 сообщений на сайте
5 сообщений на сайте
neatbildu uz jautaajumu bet, ja darba vietas ir regionaali izkaisiitas, tad apskataties Hansu. buutiibaa daudz neatshkirsies, toties tiiklaa darbosies daudz aatraak ar pilnu klientu un bez terminaalserveriem. liidz ar to sho to ietaupiisiet/ieguusiet.
atbildot uz jautaajumu - es forumaa redzeeju vienu, kas komenteeja gan vienu, gan otru no lietotaaja viedoklja. kursh tas bija neatceros. naaksies vien pamekleet.
atbildot uz jautaajumu - es forumaa redzeeju vienu, kas komenteeja gan vienu, gan otru no lietotaaja viedoklja. kursh tas bija neatceros. naaksies vien pamekleet.
Paz 10.01.2006 11:30
225 сообщений на сайте
225 сообщений на сайте
Paldies par info.
Paskatīšos arī Hansa, bet kā strādā reģioni
tieši pieslēdzoties centram vai notiek datu sinhronizācija?
Paskatīšos arī Hansa, bet kā strādā reģioni
tieši pieslēdzoties centram vai notiek datu sinhronizācija?
Opsis 10.01.2006 12:45
5 сообщений на сайте
5 сообщений на сайте
var online gan ofline ar sinhronizaaciju gan pa vidu - straadaa onlainaa, bet paarraavuma gadiijumaa straadaa ar lokaalo baazi.
vienkaarshaakais ir online, bet tad ir jaaveertee, cik stabils ir piesleegums un kaads ir retails(pirkumu intervaals)
vienkaarshaakais ir online, bet tad ir jaaveertee, cik stabils ir piesleegums un kaads ir retails(pirkumu intervaals)
Paz 10.01.2006 14:41
225 сообщений на сайте
225 сообщений на сайте
pieslēgums ir stabils.
Vēl jautājums, es saprotu Jums ir/bija pieredze/saistība ar Hansu .
Kā varētu izvērtēt HansaWorld partnerus , un ar kuriem Jūs strādājāt?
Gribētos strādāt online,
jo ,manuprāt, jebkuri offline varianti sarežģī
sistēmu no uzturēšanas viedokļa.
Vēl jautājums, es saprotu Jums ir/bija pieredze/saistība ar Hansu .
Kā varētu izvērtēt HansaWorld partnerus , un ar kuriem Jūs strādājāt?
Gribētos strādāt online,
jo ,manuprāt, jebkuri offline varianti sarežģī
sistēmu no uzturēšanas viedokļa.
Opsis 10.01.2006 15:39
5 сообщений на сайте
5 сообщений на сайте
bija/ir/buus
straadaaju ar Hansu pa tiesho. ir bijusi pieredze arii ar diileriem.
izveerteet gruuti, tur jaaskataas, kas jums svariigaakais (kompetence juusu nozaree, cenas, reakcijas aatrums, garantijas utt..)
esmu straaadaaji arii ar vienu online risinaajumu. retail(ap <1000 pirkumi dienaa).
piekriitu, onlains vienmeer ir vienkaarshaaks. jaaskataas, kaads ir juusu bizness... ja jums ir paartikas veikali, tad diezgan biistami paljauties tikai uz onlainu.
online risinaajums, kas papildinaats ar lokaalo datubaazi, kura ik pa laikam sinhronizeejas ar galveno ir sarezhgiitaaks/daargaaks risinaajums, bet toties esat pasargaati no daudzaam probleemaam.
straadaaju ar Hansu pa tiesho. ir bijusi pieredze arii ar diileriem.
izveerteet gruuti, tur jaaskataas, kas jums svariigaakais (kompetence juusu nozaree, cenas, reakcijas aatrums, garantijas utt..)
esmu straaadaaji arii ar vienu online risinaajumu. retail(ap <1000 pirkumi dienaa).
piekriitu, onlains vienmeer ir vienkaarshaaks. jaaskataas, kaads ir juusu bizness... ja jums ir paartikas veikali, tad diezgan biistami paljauties tikai uz onlainu.
online risinaajums, kas papildinaats ar lokaalo datubaazi, kura ik pa laikam sinhronizeejas ar galveno ir sarezhgiitaaks/daargaaks risinaajums, bet toties esat pasargaati no daudzaam probleemaam.
Paz 10.01.2006 16:18
225 сообщений на сайте
225 сообщений на сайте
par sarezhgiito uztureeshanu. driizaak gribeetu teikt, ka sarezhgiitaaka ir izveidoshana, nevis uztureeshana.
Paz 10.01.2006 16:21
225 сообщений на сайте
225 сообщений на сайте
//Paz straadaaju ar Hansu pa tiesho.
Kā tas ir domāts , ar HansaWorld Latvia, vai arzemes ?
Stap citu neesmu redzējis , kādi (sarakstiņš) ir šīs sistēmas klienti Latvijā.
BW mēs netirgojam pārtiku, bet gan būvmat.
Kā tas ir domāts , ar HansaWorld Latvia, vai arzemes ?
Stap citu neesmu redzējis , kādi (sarakstiņš) ir šīs sistēmas klienti Latvijā.
BW mēs netirgojam pārtiku, bet gan būvmat.
Opsis 11.01.2006 08:30
5 сообщений на сайте
5 сообщений на сайте
ar aarzemeem laikam pa tiesho nav iespeejams straadaat. ja ir sarezhgiita vai apjomiiga ievieshana, tad ir dzirdeets ka pieaicina arii konsultantus no aarzemeem.
straadaajam ar vieteejiem.
man kaut kur mailaa iespeejams meetaajaas sarakstinjsh ar kompaanijaam ko vinji man suutiija, bet tas jau bij sen, taapee buus gruuti atrast. sarakstinjsh bij diezgan normaals. par retailu gan atceros, ka tajaa laikaa nekas nopietns latvijaa nebija, vajadzeeja braukt uz somiju skatiities, kaa tur straadaa.
pazvaniet vinjiem vai aizsuutiet mailu, lai atsuuta.
nu ja buuvmat, tad iespeejams ka vareetu tikai onlain, bet tas jaatestee. uzliekat pilotprojektu, pameeginat. neko daudz jau nemaksaas. versijas var nokachaat webaa paliidziibu uzstaadiishanaa prasiet diileriem. ja esat lieli, tad varat arii hansai pashai
straadaajam ar vieteejiem.
man kaut kur mailaa iespeejams meetaajaas sarakstinjsh ar kompaanijaam ko vinji man suutiija, bet tas jau bij sen, taapee buus gruuti atrast. sarakstinjsh bij diezgan normaals. par retailu gan atceros, ka tajaa laikaa nekas nopietns latvijaa nebija, vajadzeeja braukt uz somiju skatiities, kaa tur straadaa.
pazvaniet vinjiem vai aizsuutiet mailu, lai atsuuta.
nu ja buuvmat, tad iespeejams ka vareetu tikai onlain, bet tas jaatestee. uzliekat pilotprojektu, pameeginat. neko daudz jau nemaksaas. versijas var nokachaat webaa paliidziibu uzstaadiishanaa prasiet diileriem. ja esat lieli, tad varat arii hansai pashai
Paz 11.01.2006 09:28
225 сообщений на сайте
225 сообщений на сайте
aa webaa arii noteikti vajadzeetu buut kaut kaadam sarakstinjam arklientiem
Paz 11.01.2006 09:33
225 сообщений на сайте
225 сообщений на сайте
Būs jāsazinās ar HansaWorld Latvia.
Bet tagad galva sāp par 3 izvēles variantiem (Axapta, Navizija, Hansa).
Starp citu , bija info (kādi 2 gadi ago ) ka šī sistēma darbojas
arī Linux vidē, vai Jūsu gadījumā ir tādi.
Izmaksas uz vienu datoru varētu samazināt pa ~300-600Ls,
ņemot vērā ka ir savi "prof admini". MS Win, MS Office, Antivir, Serveru softs.
Bet tagad galva sāp par 3 izvēles variantiem (Axapta, Navizija, Hansa).
Starp citu , bija info (kādi 2 gadi ago ) ka šī sistēma darbojas
arī Linux vidē, vai Jūsu gadījumā ir tādi.
Izmaksas uz vienu datoru varētu samazināt pa ~300-600Ls,
ņemot vērā ka ir savi "prof admini". MS Win, MS Office, Antivir, Serveru softs.
Opsis 11.01.2006 09:39
5 сообщений на сайте
5 сообщений на сайте
jo lielaaka izveele, jo lielaaka galvassaape.
serveri mums stingri ieteica likt uz linuxa. var arii uz win, bet tas sho to noeed.
apstaajaamies pie win klientiem, jo datori jau bija un mainiit neko negribeejaas.
kaadu laiku apakalj dienasbiznesaa bij rakstinjsh par linuxiem, tur arii par hansu bij rakstiits, ka vinjiem klienti uz linuxa arii ir. vinjiem par to dikti patiik pastaastiit
nu par 300-400Ls es veel piekristu, ja ir savi Linux profi...
Operaatorus protams bez probleemaam var seedinaat pie Linuxa(pat labaak uz linuxa, lieki nespeeleesies un droshaak), jo vinji jau taapat jaadarbojas tikai ar sho sofu - neko citu nevajag.
bet ja jums ir jaapaarseedina graamatvedes, kas ir pieradushas pie Ms excelja uz open office, tad juutu jums liidzi.
es ieteiktu graamatvezhus un vadiibu atstaat uz win operaatorus un citus uz linuxa.
softu serverim, gan manupraat vajadzeetu likt komerciaalo linuxu, ja nu vieniigi, tie admini jums tieshaam baigie entuziasti un profi ta mosh var meeginaat kaadu nkomerciaalo.
kaadu kapeicinju vareetu ietaupiit arii uz klientu dzelzhiem - tiem iipashu jaudu nevajag.
serveri mums stingri ieteica likt uz linuxa. var arii uz win, bet tas sho to noeed.
apstaajaamies pie win klientiem, jo datori jau bija un mainiit neko negribeejaas.
kaadu laiku apakalj dienasbiznesaa bij rakstinjsh par linuxiem, tur arii par hansu bij rakstiits, ka vinjiem klienti uz linuxa arii ir. vinjiem par to dikti patiik pastaastiit
nu par 300-400Ls es veel piekristu, ja ir savi Linux profi...
Operaatorus protams bez probleemaam var seedinaat pie Linuxa(pat labaak uz linuxa, lieki nespeeleesies un droshaak), jo vinji jau taapat jaadarbojas tikai ar sho sofu - neko citu nevajag.
bet ja jums ir jaapaarseedina graamatvedes, kas ir pieradushas pie Ms excelja uz open office, tad juutu jums liidzi.
es ieteiktu graamatvezhus un vadiibu atstaat uz win operaatorus un citus uz linuxa.
softu serverim, gan manupraat vajadzeetu likt komerciaalo linuxu, ja nu vieniigi, tie admini jums tieshaam baigie entuziasti un profi ta mosh var meeginaat kaadu nkomerciaalo.
kaadu kapeicinju vareetu ietaupiit arii uz klientu dzelzhiem - tiem iipashu jaudu nevajag.
Paz 11.01.2006 10:01
225 сообщений на сайте
225 сообщений на сайте
Varat paskatities ari Profit-W un Alga 2000 programmas. Ja atsutisiet man savu e-pastu, nosutisu papildus informaciju. ieva001@delfi.lv
Ieva001 16.01.2006 09:41
50 сообщений на сайте
50 сообщений на сайте
Подскажите пожалуйста где можно найти какие-нбудь инструкции по работе с программой Navision
Krioksig 10.09.2006 00:38
10 сообщений на сайте
10 сообщений на сайте
Es esmu straadaajusi gan ar HANSA, gan ar NAVISION, gan ar AXAPTA gan ar SAP.
Ja ir jautaajumi droshi.
Pashlaik darbojos ar HANSA, esmu loti apmierinaata!
Ja ir jautaajumi droshi.
Pashlaik darbojos ar HANSA, esmu loti apmierinaata!
Nusja 13.09.2006 13:15
221 сообщение на сайте
221 сообщение на сайте
Opsis: Cik Jums ir plānotās darba vietas un filiāles?
Varu ieteikt izskatīt programmu WinLATS. Iespējas tās pašas kādas šīm programmām, tikai izmaksu ziņā daudz izdevīgāka.
Ja ir interese - M.Matisons@nrdata.lv, vai 26016711.
Varu ieteikt izskatīt programmu WinLATS. Iespējas tās pašas kādas šīm programmām, tikai izmaksu ziņā daudz izdevīgāka.
Ja ir interese - M.Matisons@nrdata.lv, vai 26016711.
Martans 14.09.2006 14:00
158 сообщений на сайте
158 сообщений на сайте
domājams, ka cilvēks pa pus gadu jau kaut ko būs piemeklējis... ņemot vērā, ka šī tēma tika apskatīta gada sākumā
Ibb 14.09.2006 17:17
12 сообщений на сайте
12 сообщений на сайте
KAs to lai zin? Citi meklē arī 2 gadus un nevar izlemt.
Martans 14.09.2006 18:38
158 сообщений на сайте
158 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть