Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Актуальная дискуссия
Situacija К списку тем
Vkaterina 27.01.2006 10:01
4 сообщения на сайте
4 сообщения на сайте
Ответы (8)
Ja patiešām vēlaties strādāt par grāmatvedi, tad neatlaidīgi meģinat vēl un vēlreiz... Varbūt praktisko darbu uzsākt kādā grāmatvedības apkalpošanas firmā.
Liepupe 27.01.2006 10:07
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Vkaterina. Visās firmās tā nav.Skatietieskaut vai sludinājumu dēlī vai darba sludinājumu portālos. Tikai nevajag uzreiz tēmēt uz grāmatveža vietu, bet gan grāmatveža palīga vai datoroperatora.Zinuuzņēmumus , kuri negrib daudz maksāt , bet kuriem ir vajadzīgi piem. tikai datu ievadītāji datorā.Tad visu izskaidro un parāda. Tad jau Jums radīsies ko parādīt kā darba pieredzii.Vēl saka deviņās vietās nepaveiksies , bet desmitajā paveiksies. Tikai neatlaidību. Novēlu veiksmi.
Spasibo vsem. Ja ponimaju, cto v Rige legce cto-to najti, ja zivu ne v Rige, u nas v gorode boljsoje znacenije imejut znakomstva, a u menja net znakomih, kotorije mogli bi s rabotoj pomoc. Vot. Spasibo,cto obratili vnimanije na moju situaciju.
Vkaterina 27.01.2006 10:16
4 сообщения на сайте
4 сообщения на сайте
Сейчас самое время в помошники к опытному бух-у присоединиться-годовой отчет все хвостики подчищаются-выучите сразу как надо и как не надо делать.В нашем доме девочка перед окончанием учебы обошла кучу фирм-просилась даже б/платно помогая научиться-и ,как уже сказали, 9 отказов на 10-й раз повезло-теперь та фирма ее на руках носит
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть