Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Par graamatojumiem!!!
Muusu uznjeemuma direktors atnesa chekus par:
1. Automashinai(kura ir uz nomas liiguma) riepu mainju
2. Iegaadaajies statistikas gada graamatu2005;
3. Iegaadaajies datoru, kur dators ir panjemts uz liizinga un pirmaa iemaksa ir uz uznjeeemuma vaarda, paareejo summu vinjs maksaashot pats.
Pasakiet kaads kaadi ir graamatojumi un par tresho punktu vai taa var dariit ka liek datoru kaa pamatliidzekli tikai par to summu kura ir uz avansa cheka????
Paldies
Ответы (26)
a kaapeec nevar taa kaa es gribu? Tas ir nelikumiigi?
Vai uz čeka ir rakstīts, ka tas ir dators (par 40 Ls)? Ja tā, tad rakstšiet pieņemšanas - nodošanas aktu par datoru ar vērtību 40 ls. Nesaprotu, kādēļ direktors ir ieinteresēts maksāt par firmas datoru no savas kabatas (līzings uz dir.vārda). Man tas šķiet vairāk kā nesaprotami. Vai arī tur ir cita lieta, bet kāda - to tik Jūs pats ziniet.
Tas, ka čekā kā maksātājs norādīts uzņēmums nedod iemeslu ņemt datoru, kas 1) pagaidām ir līzinga kompānijas īpašums (ja tas tiešām ir līzings, nevis kredīts preču iegādei) 2) pēc līzinga pilnīgas nomaksas saskaņā ar līguma noteikumiem piederēs direktoram kā privātpersonai, nevis uzņēmumam!!!
Tieši tā kā Xau es arī domāju, ka dators piederēs fiz.personai-direktoram
Tomsl -šādus brīnumus par PL dzirdu pirmo reizi.Kastikai cilvēkiem prātā neienāk!:)))
Pilnīgi pievienojos Elitas un Xau domām
Закрыть
Краткое описание нарушения