Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Nodokļi mīļotai Valstij
Zaļš bez gala.
Kādi nodokļi un cik lieli februārī no minimālās algas?
Ответы (54)
Paldies visiem par uzjautrinājumu. Sen nebiju tik gardi smējies.
Sons - neapvainojies, neapsmeju Tevi. Komentāri gan ļoti uzjautrinoši.
Atceries - jo precīzāk pajautāsi, jo precīzāk Tev atbildēs. Neviens no mums taču nezina to, kas notiek Tavā firmā, kādi aprēķini veikti, par kādu periodu utt.
Sons - uzrakstīju Tev uz e-pastu.
Varbūt tomēr vienkāršāk nopirkt kādu grāmatu, piem Ievads grāmatvedībā, nu labi noziedosiet 5 latus, ko var noraxtīt saimnieciskas darbības izmaksās, bet cik daudz interesanta uzzināsiet:)
Grāmata labi, bet ja cilvēks nezina, kur meklēt un pie kā ķerties klāt, ar grāmatu ir pagrūti. Labāk tomēr, ja kāds pastāsta un paskaidro vienlaicīgi.
ja cilvēks nezina, kur meklēt un pie kā ķerties klāt,
то надо учиться, учиться и еще раз учиться.
Man vēl joprojām viena veikala vadītāja lūdz aprēķināt algas bez PVN (strādā jau otro gadu), es pat vairs necenšos stāstīt, kas ir PVN un kam to piemēro. Smags gadījums.:)))
А Вы ей следующий раз скажите, что не можете без ПВН, только с ПВН, при чем подоходный и социальный со всей суммы, вместе с этим ПВНом, а потом еще и 18% надо будет отчислить.:)))
Kice
Darba algu un sociālo nodokli patiešām neapliek ar PVN?
Uzzi
...то надо учиться, учиться и еще раз учиться...
tas ir no Ļeņina
bet Ļeņins pie mums tagad sen vairs nav modē, nav stilīgi, nerullē, nav kruto un nav kļovo...
Это называется юмор?
Девушки, чего тоскуете - о Ленине или о том, что '...надо учиться, учиться и еще раз учиться...'?
Все по-разному шутят, не грустите - завтра праздник
А чего о Ленине тосковать то? Учимся- без напоминаний. А вот о прЫнцах-тоскуем. А их нету-ти, даже виртуальных:(
Есть-есть, ну, правда, не совсем прынцы...но реальные. К сожалению, их тож на прынцесс клинет, но это поправимо, например, спросить, когда себя этот прынц в зеркало последний раз видел
a princ po novim standartam - uški, životik, košeļočik:)))
Это не прынц, это спонсор:)
нравы меняются, Татьян:)и запросы к прынцам тоже.
Закрыть
Краткое описание нарушения